ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


Η είδηση της επαναδρομολόγησης της ακτοπλοϊκής γραμμής Ιθάκη – Σάμη – Πάτρα, μεσούσης μάλιστα και της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, έφερε μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας στους κατοίκους της Σάμης και των γύρω περιοχών. Η επαναδρομολόγηση της συγκεκριμένης γραμμής όχι μόνο συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας αλλά εξυπηρετεί και τη μεταφορική - τουριστική κίνηση του νησιού μας.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, επικροτεί κάθε προσπάθεια που θα οδηγήσει στην ολοχρονική λειτουργία της γραμμής. Η Κεφαλονιά δεν μπορεί να είναι αποκομμένη από την ηπειρωτική Ελλάδα. Πρέπει να υπάρχει συνεχής σύνδεση, τόσο ακτοπλοϊκώς όσο και αεροπορικώς.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας κ. Δρίτσας, η Βουλευτής μας κα Θεοπεφτάτου, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δρακουλόγκωνας και ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Παρίσης θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εργαστούν συλλογικά προκειμένου να εξασφαλίσουν την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία της γραμμής, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του νησιού μας.

Από το Γραφείο Τύπου  της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ