ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Απίστευτη Αχαριστία. Παρακαλούνται οι Κύπριοι να σταματήσουν τις ατιμίες σε βάρος της χώρας μας, ή να μας στείλουν πίσω τα… μισά από αυτά που έχουμε ξοδέψει για χάρη τους… Αυτά τα ολίγα προς το παρόν



ΔΕΝ μας φθάνανε, όλα τα άλλα κράτη, που μας πολεμάνε, στο χορό μπήκε και η… αδελφή μας, η Κύπρος!!! ΑΣΦΑΛΩΣ θα τα μάθατε τα νέα. Τα… αδέλφια μας, οι Κύπριοι, που εδώ και εξήντα χρόνια τους προστατεύουμε και τους ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και πολλά από τα χρέη μας οφείλονται στους εξοπλισμούς που κάναμε για χάρη τους, μας κάνανε… ΑΓΩΓΗ και ζητάνε να τους πληρώσουμε ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ, που μαζί με τους τόκους μπορεί να φθάσουν τα ΕΞΙ δισεκατομμύρια ευρώ(!).


Ξέρετε γιατί; Γιατί κάποια τράπεζά τους, που δούλευε στην Ελλάδα και τα ΄κονόμαγαν, όταν έγινε το κούρεμα των ομολόγων, έχασε και αυτή, όπως όλες οι ελληνικές τράπεζες, κάποια χρήματα και τώρα οι... μάγκες οι Κύπριοι θέλουν να τους τα πληρώσουμε εμείς, οι Έλληνες φορολογούμενοι και γι΄ αυτό μας τρέχουν στα διεθνή δικαστήρια!..
ΘΥΜΑΣΤΕ φίλοι αναγνώστες, πόσες φορές βγάλαμε την μπουκιά από το στόμα για να βοηθήσουμε τους Κύπριους, για να μην τους φάνε όλους οι Τούρκοι; Συμπεριφορά αδερφών είναι αυτή προς τη μητέρα πατρίδα τη στιγμή μάλιστα που η χώρα βρίσκεται, στην πιο δραματική κατάσταση στην ιστορία της;
ΘΑ πρέπει να τονίσουμε ότι έτσι και κερδίσουν οι Κύπριοι την αγωγή, θα αποτελέσει δεδικασμένο και καμιά εκατοστή τράπεζες, Ασφαλιστικά Ταμεία και… μαυραγορίτες, τα ομόλογα των οποίων έχει κουρέψει η τρόικα και το ΔΝΤ, θα μας τρέχουν και όλοι αυτοί στα Δικαστήρια και θα μας ζητάνε να τους δώσουμε τη… μισή Ελλάδα για να τους εξοφλήσουμε…
ΓΙΑ δείτε «δουλειά» που πάνε να μας ανοίξουν τα… αδέλφια μας!..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως οι ΑΤΙΜΙΕΣ των Κυπρίων συνεχίστηκαν.
ΑΚΟΥΣΤΕ άλλες 2-3 περιπτώσεις για να καταλάβετε επιτέλους ότι πολλοί Κύπριοι είναι… μπαμπέσηδες και μπροστά στους παράδες δεν καταλαβαίνουν τίποτε.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Οικονομικών της Κύπρου κάποιος Χάρης Γεωργιάδης, που συμμετέχει στο Eurogroup είναι μόνιμα ΕΝΑΝΤΙΟΝ της χώρας και ποτέ δεν πρόβαλε VETO στις ατιμίες που γίνονται σε βάρος μας, ενώ ο πρόεδρος της Κύπρου, ο κ. Ν. Αναστασιάδης, του οποίου ο γαμπρός λίγο πριν μπουν περιοριστικοί όροι και γίνει κούρεμα καταθέσεων στην Κύπρο, έβγαλε έξω όπως έχει γραφτεί 16 εκατομμύρια ευρώ, που γύρευε από πού τα είχε, έκανε την εξής γεμάτη… εθνική στήριξη δήλωση «Πρέπει να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο με τις μητέρες πατρίδες!!!». Δηλαδή τώρα που εμείς φαλιρίσαμε και δεν μας έχουν ανάγκη, οι Κύπριοι μας κάνουν και μερικές αγωγές, μπας και άρπαζαν τίποτε από τα ιμάτιά μας που έχουν βγάλει σε πώληση οι Γραμματείς και Φαρισαίοι.
ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ κτυπήματα κάτω από τη ζώνη είναι πολλά και τα αδέλφια μας οι Κύπριοι κτυπούν όπου μπορούν… Εντολές εκτελούν και αυτοί… Μπράβο… αδελφάρες μας!..
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κτύπημα. Προχθές συνήλθε η Κυπριακή Βουλή για να βγάλει κάποιο ψευτοψήφισμα υπέρ της χώρας μας με πρόταση του ΑΚΕΛ. Θέλετε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας; 27 ψήφισαν ΝΑΙ και 26, όλα τα κυβερνητικά κόμματα ψήφισαν παρόν, δηλαδή στην ουσία ΟΧΙ! Είναι έτσι κ. Αναστασιάδη;
ΥΣΤΕΡΑ από όλα αυτά θα πρέπει κάποιος να πει στους Κύπριους ή να… τσακιστούν να αποσύρουν τις βρόμικες αγωγές τους να σταματήσουν τις ατιμίες και να αγωνιστούν δίπλα στην Ελλάδα, για να σωθούν και αυτοί μαζί μας, διαφορετικά εμείς μεν θα σωθούμε τελικά, γιατί φοράμε παντελόνια και είμαστε πιο αγωνιστές και ντόμπροι από τους Κύπριους, αλλά αυτούς θα τους καταπιεί η Τουρκία, γιατί αυτοί οι ίδιοι θα μας έχουν κόψει τη δυνατότητα να τους βοηθήσουμε, ή αν δεν αποσύρουν τις αγωγές τους, να μας στείλουν πίσω τουλάχιστον τα μισά από όσα έχει ξοδέψει ο ελληνικός λαός για χάρη τους.
Κ.

Mπράβο Αντώνη

Μετά την ΠΟΛ.ΑΝ. ο Σαμαράς οδήγησε και τη Ν.Δ. στη διάλυση, αφού βέβαια προηγουμένως βούλιαξε τη χώρα και κατέστρεψε το λαό

ΑΠΟ χθες η Ν.Δ. ψάχνει για αρχηγό, μετά την παραίτηση του Σαμαρά, ο οποίος έκανε την πρώτη σωστή κίνηση εδώ και πολλούς μήνες!
ΤΙ να τον κάνει όμως τον Αρχηγό, η Ν.Δ. όταν ο Σαμαράς τα κατάφερε και την έχει ΔΙΑΛΥΣΕΙ; Και δυστυχώς, ο τέως αρχηγός και τέως πρωθυπουργός δεν διέλυσε μόνο τη Ν.Δ., αλλά ΔΙΕΛΥΣΕ και ολόκληρη την Ελλάδα!
Και το χειρότερο είναι, πώς αντί να καταλάβει την τεράστια ζημιά που έκανε στο λαό και τη χώρα, να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες και να ΒΟΗΘΗΣΕΙ τον Αλέξη, να μας ξεμπλέξει, προσπάθησε να φορτώσει τη δική του ανικανότητα και την πλήρη καταστροφή της χώρας, στον Αλέξη(!), λες και αυτός κυβερνούσε την Ελλάδα εδώ και 5 χρόνια.
ΓΙΑ το πόσο ΛΙΓΟ μυαλό έχει ο Σαμαράς, αποδείχθηκε από την «εξυπνάδα» που είχε να … σηκώσει από τους «τάφους» τους και την πολιτική τους απομόνωση, την οποία τους είχε επιβάλλει ο λαός, όλα τα πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος, τα οποία ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για όλες τις κλεψιές, τις απάτες και τους εθνικούς εξευτελισμούς, που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή τραγική κατάσταση, από την οποίαν γύρευε πότε και πώς θα βγούμε… ΕΝΤΡΟΜΟΣ ο κόσμος σε όλη την προεκλογική εβδομάδα έβλεπε το φάντασμα του Μητσοτάκη, το φάντασμα του Σημίτη, το φάντασμα του Λαλιώτη, το φάντασμα του Γιάννου, το φάντασμα του Γιωργάκη ή ακόμα και το φάντασμα του Άκη να σηκώνονται από τους πολιτικούς τους τάφους και να προσπαθούν ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ τον ελληνικό λαό, υιοθετώντας πλήρως και στηρίζοντας ανοικτά τις απόψεις και τα άθλια οικονομικά «προγράμματα» ασφυξίας και εξόντωσης του λαού μας από την Ευρωζώνη, την τρόικα και το ΔΝΤ…
ΚΑΙ δίπλα από αυτά τα φαντάσματα του παρελθόντος, έσπευσαν να πάρουν θέση και να τα πλαισιώσουν, όλοι οι ψευτοοικονομολόγοι, ψευτοκαθηγητάδες και πλιατσικολόγοι, όλοι δηλαδή όσοι είχαν αρπάξει τις μεγάλες θέσεις μαζί με τους μεγάλους μισθούς και τα σχετικά «δώρα» και «δωράκια».
ΕΒΛΕΠΕ ο κόσμος όλον αυτόν τον εσμό των παλιών πολιτικών και των… «βοηθών» τους να βγαίνουν στα κανάλια και να βρίζουν τον Τσίπρα ότι «θα» μας καταστρέψει – τι να καταστρέψει ρε παλιάνθρωποι; – την ήδη κατεστραμμένη από εσάς άτυχη χώρα μας και έφτυναν στον κόρφο τους, έκαναν το σταυρό τους και μονολογούσαν «Παναγιά μου, έξω από εδώ το κακό…» και μετά μούντζωναν τις φάτσες των φαντασμάτων που έβλεπαν στα κανάλια, τα οποία είχαν πάρει όλα, εργολαβικά τη «δουλειά» και δεν έκαναν τίποτε άλλο από το πρωΐ μέχρι το βράδυ από το να λένε ψέματα και να βρίζουν τον Αλέξη. Με αποτέλεσμα ο Τσίπρας να ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ το 60% των ψηφοφόρων στο προχθεσινό δημοψήφισμα.
Άλλη μια βδομάδα να κρατούσε η προεκλογική περίοδος και να συνέχιζαν οι πουλημένες τηλεοράσεις και φυλλάδες να δείχνουν όλα αυτά τα φαντάσματα και ο Αλέξης θα ξεπερνούσε το 80%!.. ΔΕΝ πειράζει όμως, ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην «χαθεί» κανένα από όλα αυτά τα φαντάσματα του μαύρου παρελθόντος πρώτον, μπας και πάει κανένα από δαύτα στη φυλακή και δεύτερον για να μας τα ξαναδείχνουν στις επόμενες εκλογές, για να τις ξανακερδίσει με μεγαλύτερη άνεση ο Αλέξης! ΤΩΡΑ όσον αφορά για την κακομοίρα τη Ν.Δ., εμείς πιστεύουμε ότι, όσα ρετουσαρίσματα, όσες ενέσεις «Μπογκόμολετς» και όσες χειρουργικές και πλαστικές επεμβάσεις και να της κάνουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα δεν θα πετύχουν.
Η κακομοίρα η Ν.Δ. έχει πάρει τον ίδιο δρόμο με το ΠΑΣΟΚ, που οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια στην πολιτική χωματερή, όπου θα καταλήξει και μάλιστα αδιάβαστη.
Γ.

Μαέστρος ο Πρόεδρος

Πέτυχε αυτό που λένε και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη! Και κάλεσε την Χρυσή Αυγή και η Χρυσή Αυγή δεν συμμετείχε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

ΜΠΡΑΒΟ, στο νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο, που κάλεσε και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, να συμμετάσχει στη χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, στην οποία συζητήθηκαν πολύ σοβαρά για το μέλλον της χώρας θέματα…
Και μπράβο στον Νίκο Μιχαλολιάκο, που θέλοντας ΝΑ «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ» τα πράγματα, δήλωσε ότι δεν θα παραστεί γιατί… διαφωνεί με τα μνημόνια!..
ΡΕ τους μπαγάσηδες τους πολιτικούς που βρίσκουν λύσεις όταν θέλουν…
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ δηλώσει επανειλημμένως, ότι διαφωνούμε με τη ΒΙΑ από όπου και να προέρχεται και φυσικά διαφωνούμε, κατηγορηματικά με κάθε είδους ακραία και ναζιστικά φαινόμενα…
Από την άλλη όμως μεριά, δεν μπορεί να αποκλείει η πολιτεία από ΔΗΜΟΣΙΕΣ εκδηλώσεις, ένα κόμμα που κατ΄ επανάληψιν το έχουν ψηφίσει ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ χιλιάδες Έλληνες πολίτες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, όχι μόνο δεν είναι φασίστες, αλλά ούτε καν δεξιοί… Απλώς είναι πολίτες αδικημένοι που θέλουν να διαμαρτυρηθούν εναντίον της πολιτικής των φαύλων πολιτικών…
Όπως ήταν επίσης απαράδεκτο και αποτελούσε ντροπή για τη χώρα και τη Δημοκρατία μας να περιφέρονται μέσα στην ελληνική Βουλή, αλυσοδεμένοι βουλευτές και μάλιστα για αστείες κατηγορίες, για πολλούς από αυτούς, τις οποίες είχε στήσει ο… μακαρίτης πλέον πολιτικά, Σαμαράς, νομίζοντας ότι αν έκλεινε στη φυλακή όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, θα της έπαιρνε τις ψήφους και τελικά… πέτυχε να μεγαλώσει την ακροδεξιά παράταξη! ΑΛΛΩΣΤΕ, για να είμαστε ειλικρινείς η Χρυσή Αυγή από πέρυσι έχει βάλει πάρα πολύ νερό στο κρασί της και μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο συμπεριφέρεται πολύ καλλίτερα από τους γνωστούς ταραχοποιούς που μας παρίσταναν τους δημοκράτες.
Ο κ. Παυλόπουλος πάντως τα κατάφερε μια χαρά και μπράβο του.
Γ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ