ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Κάντε τόπο να περάσει ο Αλέξης και ο ελληνικός λαός



Μήνυμα του ελληνικού λαού στην αμαρτωλή πολιτική ηγεσία της Ευρώπης. Έρχεται στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός! Φροντίστε να είστε δίκαιοι και ειλικρινείς…
ΠΡΩΤΑ απ΄ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, τους φίλους αναγνώστες της «kontranews» και τους τηλεθεατές του «kontra channel» γιατί αυτοί, με τη μαχητικότητά τους και την πίστη τους, στο άστρο του Αλέξη, ακολούθησαν τη φωνή του καθήκοντος, απέναντι στο λαό και τη χώρα και υπήρξαν οι πρωτοπόροι και θεμελιωτές της μεγάλης χθεσινής νίκης του λαού μας, που αποτελεί δυνατό ράπισμα εναντίον των διεθνών τοκογλύφων που ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ εδώ και πολλά χρόνια όλους τους λαούς του πλανήτη.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός με τη χθεσινή μεγαλειώδη νίκη του έστειλε, στα σκουπίδια της ιστορίας, τους κλέφτες πολιτικούς, τους ψεύτες εκδότες, τους απατεώνες καναλάρχες, μαζί με όλους εκείνους που επί χρόνια λήστευαν το δημόσιο χρήμα, με τα δημόσια έργα και τις κρατικές προμήθειες. Όλους δηλαδή εκείνους που κυβερνούσαν και λήστευαν το δημόσιο πλούτο. Ελπίζουμε ότι ο νέος, παντοδύναμος πλέον πρωθυπουργός, θα δώσει εντολή να διεξαχθούν έρευνες, τίμιες και αντικειμενικές, για όλα τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα και τα εθνικά ξεπουλήματα.
Ο ΑΛΕΞΗΣ, ενδέχεται να μην μπορεί να μας λύσει αμέσως όλα τα οικονομικά μας προβλήματα, που δεν είναι μικρά, είμαστε όμως σίγουροι ότι θα προσπαθήσει να βρει λύσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μπορεί όμως να δώσει εντολή, να βρεθούν οι ένοχοι, για την οικονομική καταστροφή της χώρας μας και τη μεγάλη λεηλασία σε βάρος του Δημόσιου Χρήματος, τα τελευταία 50 χρόνια.
ΜΕΣΑ στα βάσανα και τις τεράστιες ευθύνες του, ίσως ο πρωθυπουργός να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη σε όλη της την έκταση τη σημασία της χθεσινής μεγάλης νίκης του, η οποία αφορά όλους τους λαούς της Ευρώπης, τους οποίους η Μέρκελ και ο Σόιμπλε οδηγούν σε απίστευτη φτώχεια και δυστυχία.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός με ηγέτη τον Αλέξη, απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι σε όλες τις κρίσιμες περιόδους της ανθρωπότητας, οι Έλληνες είναι εκείνοι που δείχνουν το δρόμο και δίνουν λύσεις, στα παγκόσμια προβλήματα των λαών.
Γ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ