ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς Ιθάκης Η προσπάθεια συνεχίζεται….Η Ένωση Ξενοδόχων στην προσπάθεια που κάνει για την προβολή της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης προσκάλεσε φιλοξένησε και φιλοξενεί διάσημους τουριστικούς δημοσιογράφους από την Μεγ. Βρετανία.

Το διάστημα 30/6 έως 7/7, σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ Μεγ. Βρετανίας, φιλοξενήσαμε την Features & Supplements Editor του εβδομαδιαίου τουριστικού περιοδικού Travel Weekly κα Joanna Booth. Το αφιέρωμα της κας Booth εκτός από το έντυπο περιοδικό που έχει περίπου 15.000 πωλήσεις, θα δημοσιευθεί και στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.travelweekly.co.uk/

Την ίδια περίπου περίοδο 2/7 έως 9/7 η Ένωση μας, σε συνεργασία με την Marketing Greece που από φέτος έχει σύμβαση συνεργασίας με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, είχαμε την χαρά να επισκεφθεί τα νησιά μας η κα Hannah Summers, Associate Editor του Escapism Magazine http://www.escapismmagazine.com/

Οι δύο αυτοί, σημαντικοί δημοσιογράφοι, βρίσκονταν στα νησιά μας την περίοδο που προκηρύχθηκε το δημοψήφισμα και ήταν κλειστές οι τράπεζες. Κυκλοφορούσαν ανάμεσα μας χωρίς κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Η εικόνα που μετέφεραν μέσω των social media ( https://twitter.com/jobooth_travel & https://twitter.com/BurgersAndBruce ) για την κατάσταση που επικρατεί στον τόπο μας ήταν ενθαρρυντική, αισιόδοξη και κυρίως ήταν αντίθετη με την εικόνα καταστροφολογίας που επικρατούσε στα Εθνικά και Διεθνή Μ.Μ.Ε. Για την ζεστή φιλοξενία και το καλό αυτό πρόσωπο των νησιών μας, έχουν ευθύνη όλοι οι επαγγελματίες που αντιδρούν ψύχραιμα και δεν μεταδίδουν αίσθημα ανασφάλειας στους επισκέπτες μας, στις πρωτόγνωρες για όλους αυτές στιγμές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους, που χωρίς αυτή δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση των επισκέψεων, τους :

Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Γραφείο ΕΟΤ Μεγ. Βρετανίας
Δήμο Κεφαλληνίας, Δωρεάν πρόσβαση σπηλαίων
Χάρη Τσιμάρα φιλοξενία στα Ξενοδοχεία Emelisse & Perantzada
Πέτρο Ψαλίδα φιλοξενία στο Ξενοδοχείο White Rocks
Κίμωνα Γασπαράτο, Etam Travel παροχή αυτοκινήτου
Ελευθέριο Κοκόλη, Kokolis Travel παροχή αυτοκινήτου
Μιχάλη Λιάτο, Ferry Boat Ιόνιον Πέλαγος
Κώστα Μπαζίγο, Συνετερισμός Παραγωγών Ρομπόλας
Γιώργο Ποταμιάνο, Kefalonia Outdoors
Αθανασία Δενδρινού, Εστιατόριο “Τασία”
Κουλουμπαρίτση Βάσω, Εστιατόριο “Vasso’s”

Σε κυκλοφορία για τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο είναι και το Ιταλικό περιοδικό Marcopolo που έχει το αφιέρωμα για Κεφαλονιά και Ιθάκη από την φωτογράφιση που έκανε εδώ αρχές Ιουνίου η κα Christina Chiabotto (Miss Italy 2004).

Τέλος την εβδομάδα αυτή στην Κεφαλονιά θα βρίσκεται για φωτογράφιση συνεργείο από το περιοδικό Weekend Weekly (Hong Kong) καθώς και για γυρίσματα η εκπομπή του Σκάι “Ένα τραπέζι Ελλάδα”

Η προσπάθεια συνεχίζεται….

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ