ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΝΙΦΟΡΑΤΟ




Κύριε Λούκα Νιφοράτο σε σχέση με την από 2-7-2015 ανακοίνωση σας, και επειδή ελληνικά θεωρώ ότι γνωρίζετε καλά, και επειδή διακρίνω ότι εσείς και οι νομικοί σας σύμβουλοι αρέσκεστε να ερμηνεύετε τις δικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα την με αριθμό 46/2015 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κεφαλληνίας, η οποία εξεδόθη επί της αγωγής που άσκησε ο Ν.Ο.Α. εναντίον μου, σας καλώ να διαβάσετε και τα άλλα φύλλα πέραν των αναφερομένων στην ανακοίνωσή σας και ιδιαίτερα το 12ο φύλλο της ανωτέρω απόφασης και συγκεκριμένα το διατακτικό της, το ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ δηλαδή, το οποίο επί λέξει αναφέρει: « ….Απορρίπτει την αγωγή. [ αυτήν που μου έκανε ο ΝΟΑ]. Επιβάλλει εις βάρος του ενάγοντος [ δηλ. του Ν.Ο.Α.] τα δικαστικά έξοδα της εναγομένης, τα οποία ορίζει στο ποσό των χιλίων [ 1.000 ] ευρώ….»

Τώρα εάν εσείς και όσοι σας συμβουλεύουν, θεωρείτε ότι έχετε δικαιωθεί με την ανωτέρω δικαστική απόφαση και το αποτέλεσμα της που απορρίπτει την αγωγή σας, τότε είσθε παγκόσμια πρωτοτυπία!!!!!!!!.

Εάν πάλι επιμένετε ότι είσθε δικαιωμένος πείτε μου σας παρακαλώ πόσες χιλιάδες ευρώ σας επιδίκασε το Δικαστήριο για την αποκατάσταση της τρωθείσας ηθικής σας βλάβης, ώστε να κάνω τα αδύνατα δυνατά, δεδομένης και της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, και να τα καταθέσω άμεσα στο ταμείο του ΝΟΑ για να σας αποκαταστήσω την ηθική σας βλάβη!!!

Η αλήθεια που δεν μπορείτε να χωνέψετε είναι ΜΙΑ. Με κυνηγήσατε εσείς, ο κ. Νικόλαος Ανουσάκης, ως στελέχη της νυν δημοτικής αρχής, και η νυν δημοτική αρχή για συγκεκριμένους λόγους, κάνοντας μου και αυτήν την αγωγή, αλλά όπως λέει και ο λαός μας: « ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ!!!!!!».

Αυτό βεβαίως δεν είναι απαραίτητα και κακό [ το κούρεμα εννοώ ], δεδομένης της καλοκαιρινής περιόδου και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν…….

Τέλος δεν ξέρω ποιος είναι πραγματικά αυτός που τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει, πάντως σίγουρα δεν είμαι εγώ.

Αυτά πρός το ΠΑΡΟΝ......

Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι….





ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΙΤΗ



Πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης















ΥΓ. Ειλικρινά τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει η χώρα και ο Λαός μας δεν είχα σκοπό να επανέλθω μετά την προχθεσινή ανακοίνωση μου στο θέμα, αλλά η πρόκληση και η διαστρέβλωση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ από κάποιους ξεπερνάει κάθε όριο.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ