ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Στο... τραπέζι το «πρόγραμμα – γέφυρα»Στην τετραμερή (Τσίπρας, Μέρκελ, Ολάντ, Γιούνκερ) συζητήθηκε ο «οδικός χάρτης» προκειμένου να υπάρξει αποτέλεσμα

Σε προτάσεις για χρηματοδότηση - «γέφυρα» προκειμένου, ώστε να ξεπεραστεί ο κάβος του περιορισμένου χρόνου και να προετοιμαστεί μια βιώσιμη συμφωνία «ακούει» η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου.

Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς κύκλους, η ελληνική κυβέρνηση αύριο θα παρουσιάσει το «κοινό έδαφος» για μια βιώσιμη συμφωνία, λαμβάνοντας υπόψη το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, τις κοινές θέσεις των πολιτικών αρχηγών και τις προτάσεις των θεσμών.

Στην τετραμερή που προηγήθηκε μεταξύ Αλέξη Τσίπρα, Αγκελα Μέρκελ, Φρανσουά Ολάντ και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, συζητήθηκε ο «οδικός χάρτης» προκειμένου να υπάρξει αποτέλεσμα.

Η πρόταση της ελληνικής πλευράς είναι ρύθμιση μέχρι το τέλος το μήνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν «ακούμε» και άλλες προτάσεις σύντομου χρόνου, προκειμένου στο διάστημα αυτό να προετοιμαστεί η «μεγάλη βιώσιμη συμφωνία», υπογραμμίζουν οι ίδιοι κύκλοι, που αναφέρονται και στην αυριανή τηλεδιάσκεψη του Eurogroup προκειμένου να εξετάσει το «κοινό έδαφος».

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ