ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Η διάσημη Ταξιδιωτική Δημοσιογράφος κ.Joanna Booth στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς






Με ιδιαίτερη τιμή, σήμερα, Τρίτη 7 Ιουλίου 2015, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς, ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Παρίσης και ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, υποδέχθηκαν την διάσημη Ταξιδιωτική Δημοσιογράφο κ.Joanna Booth.
Την κ.Booth, που είναι Στέλεχος του διεθνούς Ταξιδιωτικού Εκδοτικού Οργανισμού Travel Weekly Group και βρίσκεται στο Νησί σε ταξιδιωτική αποστολή, συνόδευσε στο Δημαρχείο ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης και Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου κ.Γεράσιμος Τιμοθεάτος.
Στην συνάντηση Εργασίας, που ακολούθησε η κ.Booth ενημέρωσε για τις άριστες εντυπώσεις που απεκόμισε από την παραμονή της στο Νησί το οποίο επισκεπτόταν για πρώτη φορά και ευχαρίστησε για την φιλοξενία και υποδοχή.
Ο κ.Κεκάτος, επεσήμανε τον ουσιαστικό ρόλο της αντικειμενικής Δημοσιογραφίας, όπου θα καταγράφεται η ρεαλιστική εικόνα του Νησιού, χωρίς παραπλανητικές καταστροφολογίες και ευχαρίστησε για την σημαντική συμβολή της κ.Booth στην Τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς.
Τέλος ο κ.Παρίσης, προσέφερε την Τιμητική Πλακέτα της Δημοτικής Αρχής, ως συμβολική ένδειξη σεβασμού στην διακεκριμένη Δημοσιογράφο και υπογράμμισε την αξία της προβολής του Νησιού στο Travel Weekly. 

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ