ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

Απειλούν με κούρεμα καταθέσεων τον φτωχό λαό οι Συριζαίοι εκατομμυριούχοι - ομολογιούχοι της Blackrock!Αφού πρόδωσε τη βούληση του Ελληνικού Λαού, εκπεφρασμένη κατά μεγαλειώδη τρόπο στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, ο Σύριζα απειλεί πλέον και τις καταθέσεις των Ελλήνων. Ενδεικτικό της εξαπάτησης εις βάρος του Λαού, στην οποία επιδίδεται ο Σύριζα και τα στελέχη του, τα όσα δήλωσε ο Δ. Μάρδας σε ερώτηση σχετική με το ενδεχόμενο κουρέματος καταθέσεων:

«Υπάρχει και μια οδηγία της Ε.Ε. που προβλέπει κάποια πράγματα. Αυτό το θέμα δεν το έχουμε συζητήσει εκεί που θα έπρεπε να το έχουμε συζητήσει δηλαδή στα αρμόδια όργανα. Υπάρχουν πολλές λύσεις για να λυθούν τα προβλήματα και δεν είναι η μόνη λύση για να αποκατασταθεί η ρευστότητα».

Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, ο αναπληρωτής υπουργός ακολουθώντας συγκεκριμένη γραμμή της κυβέρνησης, όχι μόνο αποφεύγει κακήν-κακώς να διαψεύσει τη φημολογία αλλά αντιθέτως πυροδοτεί τα χειρότερα σενάρια, τα οποία καταλήγουν στο να βάλουν χέρι οι τοκογλύφοι στις καταθέσεις του Ελληνικού Λαού.

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση απειλεί ευθέως τις οικονομίες του Ελληνικού Λαού, τα στελέχη της κυβέρνησης δεν ανησυχούν διόλου καθώς έχουν φροντίσει να βγάλουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό.

ΥΓ. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δ. Μάρδας, ο οποίος προέβη στις παραπάνω δηλώσεις, είναι το ίδιο άτομο το οποίο έβγαλε χρήματά του στο εξωτερικό μετά τις εκλογές, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων και επικριτικών σχολίων.
ΠΗΓΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ