ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ! Θα κλάψουν μανούλες! Η μισή Ελλάδα είναι μέσα στις λίστες – Στο στόχαστρο 1.370.000 ΑΦΜ που βρίσκονται σε 68 CD!!!


Αν είσαι σε λίστες εμβασμάτων καλό είναι να αρχίσεις να ψάχνεις για στοιχεία…



Διαρροές από το υπουργείο οικονομικών που αν έρθουν , θα φέρουν τα πάνω κάτω στους φορολογικούς ελέγχους υπόπτων για φοροδιαφυγή, και οι οποίοι εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Κέντρου Φορολογικού Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου και οι οποίοι είναι δεδομένο πως θα χάσουν τον ύπνο τους.

Σε πρώτη φάση θα εκδίδεται εισαγγελική παραγγελία ή εντολή, ώστε να ξεκινά ο εξονυχιστικός έλεγχος εις βάρους του συγκεκριμένου προσώπου.

Έπειτα 100 πιστοποιημένοι ελεγκτές του Κέντρου θα αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, έχοντας απευθείας πρόσβαση τόσο στα δεδομένα των φορολογικών δηλώσεων των ελεγχόμενων, όσο και στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Οι ελεγκτές μάλιστα θα μπορούν να εξετάζουν τους λογαριασμούς αυτούς, από κάθε άποψη και όχι μόνο ως προς το υπόλοιπο, αλλά και όλες τις κινήσεις σε βάθος δεκαπενταετίας.

Εφόσον ο έλεγχος αποδώσει ευρήματα, θα αποστέλλεται ειδοποιητήριο στον Οικονομικό εισαγγελέα και κατόπιν εκείνος θα εκδίδει εντολή δέσμευσης όλων των κινητών και ακινήτων του φοροφυγά. Εννοείται πως αυτόμπορεί και σήμερα να συμβεί ακόμα και στην υποψία φοροδιαφυγής!

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε κανάλι των Αθηνών, στο στόχαστρο μπαίνουν 1.370.000 ΑΦΜ που βρίσκονται σε 68 CD στο Κέντρο Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου και αφορούν σε φορολογούμενος με κινήσεις πάνω 300.000 ευρώ σε μία χρήση ή εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ. Είναι πιθανότατα η συγχώνευση όλων των λιστών.
ΠΗΓΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ