ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Συνελήφθη ημεδαπός στην Κεφαλονιά,
Συνελήφθη ημεδαπός στην Κεφαλονιά, για καλλιέργεια κάνναβης, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή κροτίδων
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περισσότερο από μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης, (12) δενδρύλλια κάνναβης, ένα πιστόλι καθώς και μία μοτοσυκλέτα
Συνελήφθη το Σάββατο (01.08.2015) το πρωί στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης, ένας 50χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια φυτείας κάνναβης, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή κροτίδων.

Αποτέλεσμα του αιφνιδιαστικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, το Σαββάτο το πρωί, στην κατοικία του 50χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, ήταν να βρεθούν και να κατασχεθούν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, ένα πιστόλι και πολλά ακόμη παράνομα αντικείμενα.

Ποιο αναλυτικά κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη, σε συσκευασίες, συνολικού βάρους (514) γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακρίβειας, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, 10 φυσίγγια των 9mm (short), (6) κροτίδες, (2) μαχαίρια, (216) γραμμάρια σπόρων κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Αξιοσημείωτο ήταν επίσης το γεγονός της ανεύρεσης σημειωματάριου που χρησιμοποιούσε ο 50χρονος στο οποίο ήταν αποτυπωμένο πλήθος αγοραπωλησιών ναρκωτικών και συναλλαγών των τελευταίων δύο ετών περίπου.

Επίσης, από τον προαύλιο χώρο της οικίας του 50χρονου εκριζώθηκαν (12) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 40 έως 120 εκατοστών, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία με τις κατηγορίες της καλλιέργειας δενδρυλλίων και κατοχής κάνναβης, της παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής κροτίδων.
Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ