ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Εισαγωγή φοιτητών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων


 Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση, καθώς και στους γονείς των υποψηφίων, που στήριξαν ποικιλοτρόπως τα παιδιά τους σε αυτό τον δύσκολο και κοπιώδη αγώνα.

Σε ό,τι αφορά στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, η κάλυψη θέσεων εισακτέων στο Ίδρυμα είναι εξαιρετική. Συγκεκριμένα, στα Τμήματα της Κεφαλονιάς έχουμε φέτος 544 εισακτέους, στο Τμήμα της Ζακύνθου 126 και στο Τμήμα της Λευκάδας 319 εισακτέους.

Σε ότι αφορά στην Κεφαλονιά, έχουμε στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας 196 εισακτέους, στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων 174 εισακτέους και στο Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων 174 εισακτέους.

Στο Τμήμα της Ζακύνθου, από τους 126 εισακτέους του Τμήματος Τεχνολόγων Περιβάλλοντος, στην Κατεύθυνση Τεχνολογιών Φυσικού Περιβάλλοντος έχουμε 112 εισακτέους και στην Κατεύθυνση Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς 14 εισακτέους.

Στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Λευκάδας, έχουμε 319 εισακτέους, εκ των οποίων οι 173 εισήχθησαν στην Κατεύθυνση Διοίκησης Επιχειρήσεων και οι 146 στην Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία του Ιδρύματός μας, που δείχνει τη θετική του πορεία, προσφέροντας σημαντικό έργο στην Ανώτατη Εκπαίδευση στη χώρα μας καθώς και στην τοπική κοινωνία των νησιών μας.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ