ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΝΤΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ 12ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ



ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

-Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ανήλικο μικρό κοριτσάκι στην Καβάλα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 12 ετών στην Καβάλα, το οποίο αποπλανήθηκε από 37χρονο άνδρα πριν από μερικούς μήνες.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν οι Αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του δράστη και τον συλλάβουν την περασμένη Δευτέρα (14.09.2015), ενώ με απόφαση της Εισαγγελίας Εφετών Θράκης τα στοιχεία του δόθηκαν στην δημοσιότητα.




Την αποπλάνησε με βία!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 37χρονος στις 15 Ιουλίου, το μεσημέρι, στην Καβάλα προσέγγισε την ανήλικη και με τη χρήση σωματικής βίας, αφού την ακινητοποίησε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Ο δράστης συνελήφθη την Δευτέρα 14-9-2015, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Καβάλας, κατηγορούμενος για βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ότι ο δράστης είχε συλληφθεί μέσα στον Σεπτέμβρη (5-9-2015) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, καθόσον, το ίδιο μεσημέρι στην Καβάλα, επιχείρησε δημόσια ακόλαστη πράξη, προκαλώντας με αυτήν σκάνδαλο.


Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καβάλας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Πρόκειται για τον ΧΑΪΤΙΔΗ Βασίλειο του Γεωργίου και της Δομνίκης, που γεννήθηκε 3-11-1978 στη Γερμανία, κάτοικο Καβάλας.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε το 12ο όχι όμως το 14ο έτος της ηλικίας του και για το πλημμέλημα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 18-10-2015, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, τη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν συμμετοχής του ανωτέρω σε ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2510-622260, 2510-622261 και 2510-622263 του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ