ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία



Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου πραγματοποίησε απόψε το ΚΚΕ, στέλνοντας το μήνυμα του κόμματος εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διονύσης Κλάδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος ανέλυσε τις θέσεις του ΚΚΕ γι αυτή την εκλογική μάχη με φόντο το σύνθημα του κόμματος. “Τους δοκίμασες, τώρα με το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής”. Το παρών έδωσαν και οι τρεις υποψήφιοι του ψηφοδελτίου για το Νομό μας, ο Βαγγέλης Βαλλιάνος, ο Γιώργος Γαβρίλης και ο Διονύσης Γεωργόπουλος.

Ο κ. Κλάδης, στην τοποθέτηση του, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., αναφέρθηκε στα δεινά που θα φέρει για την εργατική τάξη και τις φτωχές λαϊκές οικογένειες η επιβολή του τρίτου μνημονίου και κάλεσε το λαό να στηρίξει δυνατά με την ψήφο του το ΚΚΕ, αφήνοντας στην άκρη τα εκβιαστικά διλήμματα και τις φασιστικές αντιλήψεις.

“Το ΚΚΕ αποτελεί τη μοναδική δύναμη που μπορεί να είναι στήριγμα στην πάλη του λαού ενάντια στη φτώχεια, την ανεργία, την υποβαθμισμένη ζωή μέσα κι έξω από την Ευρωζώνη, με ευρώ ή εθνικό νόμισμα. Το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη ρήξης με την καπιταλιστική εκμετάλλευση κι εξουσία. Είναι η δύναμη που μπορεί να οδηγήσει στον πραγματικά διαφορετικό, όχι μόνο εναλλακτικό, αλλά ανώτερο τύπο οργάνωσης της οικονομίας και όλης της κοινωνίας.

Με κοινωνική ιδιοκτησία, κεντρικό σχεδιασμό, εργατικό έλεγχο. Αυτές είναι και οι προϋποθέσεις για πραγματική λύτρωση από τη μέγγενη των αγορών κεφαλαίου, για μονομερή και ολοσχερή διαγραφή του χρέους, για αποδέσμευση από τις αλυσίδες της ΕΕ. Τώρα ψήφισε ΚΚΕ. Τη δική σου δύναμη, της αλήθειας, του αγώνα, της ανατροπής” ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του.


ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ