ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Πάλεψε αλλά λύγισε ο ΑΣΚ στην πρεμιέρα στην Α1








Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, αλλά στο τέλος λύγισε ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, από τον Ολυμπιονίκη στην Αρχαία Ολυμπία στην πρεμιέρα του στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Παρά τις απουσίες και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην προετοιμασία, ο ΑΣΚ αγωνίστηκε με πάθος και θέληση και έφτασε να «χτυπήσει» το παιχνίδι. Στο τέλος και ενώ ο αγώνας πήγαινε πόντο – πόντο, ο ΑΣΚ «πλήρωσε» την αστοχία του στις βολές, αλλά και κάποια κρίσιμα χαμένα ριμπάουντ και ηττήθηκε.
Την επόμενη αγωνιστική, ο ΑΣΚ θα υποδεχθεί στο Αργοστόλι τα Αραχωβίτικα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:19-21, 37-35, 46-42, 62-56
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αθανασόπουλος – Μαρινάκης
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ (Λεβεντούρης): Θεοδωρόπουλος 3 (1), Ρουμελιώτης 2, Λαμπρόπουλος 16 (4), Καράμπελας 2, Σακελαρίου 5 (1), Βαγγέλης 2, Κοντάρης 2, Δανίκας 14, Κριτσέλης 8, Μπεκρής 8 (2).
ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Κορακιανίτης 15 (1), Μπαχός 20 (3), Καλαφάτης 4 (1), Βαρβαρίγος 11 (1), Βαλλιανάτος 6, Χρηστάτος, Πέτρου, Κανούτας, Γεμενετζής, Θεοδωράτος, Καραπέτσας, Καβαλλιεράτος.
Δυο στα δύο οι Έφηβοι!
Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η , πέτυχε το Σάββατο το μεσημέρι η Εφηβική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, επικρατώντας του Γλαύκου Πατρών με 64-56.
Οι παίκτες του Μανώλη Δούλια, δεν έχασαν σε κανένα σημείο τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο επέβαλαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο ημίχρονο και συντήρησαν με άνεση μια διαφορά 7-8 πόντων που έφτασε σε διψήφιο νούμερο στο 27’ (44-33).
Πρώτος σκόρερ του ΑΣΚ ήταν ο Θεοδωράτος, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους, ακολούθησε σε πόντους ο Γιαννάτος (16π.), ο οποίος τραυματίστηκε προς το τέλος του αγώνα( δέχθηκε σε διεκδίκηση ακούσια αγκωνιά από συμπαίκτη του και έσκισε το φρύδι του), μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς για τις πρώτες βοήθειες (πήρε δύο ράμματα) και ευτυχώς δεν έχει κάτι άλλο σοβαρότερο. Μεστό και ουσιαστικό παιχνίδι έκαναν ο Γιάννης Μουίκης και ο Αλέξανδρος Τραυλός, οι οποίοι έδωσαν λύσεις σε άμυνα και επίθεση σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Εδώ να τονιστεί ότι βοήθησαν όλοι οι αθλητές του Παιδικού, που έχουν προωθηθεί στο Εφηβικό και ουσιαστικά παίζουν σε μία κλάση μεγαλύτερη από την ηλικία τους.
Δεκάλεπτα: 20-15, 30-24, 50-41, 64-58
Διαιτητές: Μαρινάκης – Τσαούσογλου
ΑΣΚ (Μανώλης Δούλιας): Γιαννάτος 16 (3), Λάλης Χ. 4, Μέκος, Φραγκιάς, Διακρούσης, Θεοδωράτος 26 (2), Ντεράι 2, Ντιήλ Αντζ., Ντιήλ Ντ., Μουίκης Γιάννης 7, Τραυλός 9, Χατζής.
Γλαύκος Πατρών (Στασινός): Χρονόπουλος 2, Παπαγιάννης 1, Αντωνόπουλος, Καρβέλας 15 (1), Νικολόπουλος 7 (1), Μουλάρας 8, Παπαγεωργόπουλος 8 (2), Αραβανιάς, Παναγιωτόπουλος 14.
Νίκη άνευ αγώνα για τους Παίδες
Την δεύτερη νίκη τους χωρίς καν να ιδρώσουν σημείωσαν οι παίδες στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η, καθώς νίκησαν με 20-0 άνευ αγώνα τον Ολυμπιονίκη που δεν κατέβηκε στην αναμέτρηση στο Αργοστόλι.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ