ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

ΕΓΙΝΕ Η 4η ΓΥΡΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΛΗΞΟΥΡΙ (Νικητες Φωτογραφιες video )

Με τον τερματισμό στο Ληξούρι ολοκληρώθηκε πριν από λίγο

με επιτυχία η 4η Γύρα Κεφαλονιάς Αργοστόλι - Ληξούρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς.
Συμμετείχαν 80 αθλητές (71 άνδρες και 9 γυναίκες) απ' όλη την Ελλάδα ενώ 34 αθλητές συμμετείχαν και στον αγώνα 5000 μέτρων που έγινε στο Ληξούρι.Φέτος για πρώτη φορά έγινε η εκκίνηση από την Πλατεία Αργοστολίου ενώ ειδικά για τον αγώνα άνοιξε η γέφυρα Δεβοσέτου και οι αθλητές πέρασαν από εκεί.Η εκκίνηση έγινε νωρίς το πρωί και όταν οι αθλητές έφτασαν στην γέφυρα αντίκρισαν ένα πραγματικά ειδυλλιακό περιβάλλον.Πέρα όμως από την ασύλληπτη ομορφιά του τοπίου, ο αγώνας έγινε σε πολύ δύσκολες συνθήκες για τους αθλητές αφού εκτός από τη ζέστη είχαν να αντιμετωπίσουν και την πολύ μεγάλη υγρασία που όπως μας είπαν, ειδικά μετά τον 20 χλμ, τους κούρασε υπερβολικά.

Με τον τερματισμό στο Ληξούρι ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία η 4η Γύρα Κεφαλονιάς Αργοστόλι - Ληξούρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς.
Συμμετείχαν 80 αθλητές (71 άνδρες και 9 γυναίκες) απ' όλη την Ελλάδα ενώ 34 αθλητές συμμετείχαν και στον αγώνα 5000 μέτρων που έγινε στο Ληξούρι.Φέτος για πρώτη φορά έγινε η εκκίνηση από την Πλατεία Αργοστολίου ενώ ειδικά για τον αγώνα άνοιξε η γέφυρα Δεβοσέτου και οι αθλητές πέρασαν από εκεί.Η εκκίνηση έγινε νωρίς το πρωί και όταν οι αθλητές έφτασαν στην γέφυρα αντίκρισαν ένα πραγματικά ειδυλλιακό περιβάλλον.

Πέρα όμως από την ασύλληπτη ομορφιά του τοπίου, ο αγώνας έγινε σε πολύ δύσκολες συνθήκες για τους αθλητές αφού εκτός από τη ζέστη είχαν να αντιμετωπίσουν και την πολύ μεγάλη υγρασία που όπως μας είπαν, ειδικά μετά τον 20 χλμ, τους κούρασε υπερβολικά.Παρ' όλα αυτά όμως τερμάτισε μεγάλος αριθμός αθλητών ενώ θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι τόσο στην μεγάλη διαδρομή, όσο και σε αυτή των 5.000 μέτρων που έγινε μέσα στο Ληξούρι συμμετείχαν αθλητές κάθε ηλικίας και αυτό είναι και το μεγαλύτερο κέρδος για τον αγώνα.Μία από τις εκπλήξεις του αγώνα ήταν και η συμμετοχή του αστυνομικού διευθυντή Κεφαλονιάς Ιωάννη Αγγελόπουλου (έτρεξε στα 5 χλμ.).


Ιδιαίτερα... προκλητικά, εκτός από τα κύπελλα, ήταν και τα γλυκά που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές για τον μπουφέ. Για μετά τον αγώνα φυσικά!Οι νικητές
Είναι συνηθισμένο σε αυτές τις περιπτώσεις να λέμε ότι «νίκησαν όλοι» και πράγματι έτσι είναι, όσοι παίρνουν μέρος σε έναν τέτοιο αγώνα και ακόμη περισσότερο αυτοί που τερματίζουν είναι άξιοι νικητές του αγώνα. Ο αγώνας όμως αυτός έχει αποκτήσει και αθλητικό ενδιαφέρον αφού συμμετέχουν αθλητές όχι μόνο από την Κεφαλονιά. 

Έτσι, πρώτοι τερμάτισαν οι:

1ος ο Λουκάς Ιωάννης του ΑΠΣ Απόλλωνα Δυτικής Αττικής με 2:11:10

2ος ο Βλάσης Καραβασίλης του ΑΠΣ Τελμησσού Μαραθώνα με 2:16:25\
Τρίτος ο Αλέξης Γεωργούλιας της Ανατολής Νέας Ιωνίας με 2:24:04Δείτε video και επιπλέον φωτογραφίες από τον αγώνα
Το παρόν έδωσε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χωροπούλα» που χόρεψε ειδικά για τους αγώνες.Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ