ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Και τώρα παροχή νοσοκομειακης κλινης και σε σπίτια ασθενών απο τον "ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ"


η αστικη μη κερδοσκοπικη εταιρια


ΑΡΩΓΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
«ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ(ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ)»
ENHMΕΡΩΝΕΙ

Ότι παράλληλα με την αδιάκοπη και συνεχιζόμενη ανανέωση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού της ορθοπεδικής-χειρουργικής και παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Αργοστολίου,δημιούργησε υπηρεσία συνδρομής στην αποθεραπεία ασθενών κατ οίκον, με την δωρεάν διάθεση νοσοκομειακής κλίνης στην κατοικία του ασθενούς με κινητικά προβλήματα, απαραίτητη για τον μετά την νοσηλεία του στο νοσοκομείο χρόνο και για όσο αυτή διαρκέσει, το πολύ έως 4 μήνες. Για τον λόγο αυτό έγινε αγορά 3 νοσοκομειακών κλινών,αντίστοιχης αξίας 1.800+1.845+2.000 ευρώ και συνολικα 5.645 ευρώ, οι οποίες από τον Φεβρουάριο μέχρι σήμερα έχουν ήδη εξυπηρετήσει 7 ασθενείς σε Αργοστόλι, Λάσση, Πόρο και Βαλεριάνο.

Η Κεφαλονιά είναι (εξ όσων δυνάμεθα να γνωρίζουμε) το μοναδικό μέρος στον κόσμο, που η υπηρεσία αυτή παρέχεται εντελώς δωρεάν, καθότι οπουδήποτε αλλού στα προηγμένα κράτη, για την χρήση αυτή γίνεται επιπλέον παρακράτηση αντιτίμου από μισθούς και συντάξεις.

Ο σχεδιασμός της εταιρίας μας είναι η προμήθεια τόσων κλινών, ώστε να υπάρχει πάντοτε διαθέσιμη κλίνη οποτεδήποτε και οπουδήποτε στο νησί ζητηθεί από ασθενή για την αποθεραπεία του. Η διάθεση γίνεται άμεσα σε οποιονδήποτε ασθενή την χρειασθεί εφόσον είναι διαθέσιμη άνευ άλλης προυποθέσεως.

Επίσης, η εταιρία ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ όλους τους εθελοντές που με τα οχήματά τους και την διάθεση του προσωπικού τους χρόνου, μεταφέρουν τις κλίνες στις οικίες των ασθενών αφιλοκερδώς οποτεδήποτε χρειασθεί.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ