ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Δεν τα βρήκαν στην ΝΔ για την ημερομηνία της κάλπης



Παρατείνεται η εκκρεμότητα με τον ορισμό ημερομηνίας για την εκλογή προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της ΝΔ που συνήλθε με διευρυμένη σύνθεση, δηλαδή με τη συμμετοχή εκπροσώπων και των τεσσάρων υποψηφίων αρχηγών, δεν κατέληξε σε οριστική απόφαση, καθώς, όπως διαπιστώθηκε υπάρχουν πολλά οργανωτικά προβλήματα .

Όπως επίσης και το κόστος που συνδέεται με το ύψος της συνδρομής που θα πληρώνουν όσοι συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι οι κάλπες να στηθούν είτε στις 8 είτε στις 15 Νοεμβρίου.

Στη συνεδρίαση που έγινε, όπως μεταδίδεται από πηγές της Συγγρού σε καλό κλίμα, αποφασίστηκε να συζητηθεί το ζήτημα με τους τεχνικούς συμβούλους του κόμματος και την εταιρία η οποία θα αναλάβει την οργάνωση της ψηφοφορίας και την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Τα μέλη της ΚΕΦΕ θα συνεδριάσουν εκ νέου την Πέμπτη προκειμένου να καταλήξουν τόσο για την ημερομηνία της εκλογής που θα είναι μια από τις Κυριακές του Νοεμβρίου όσο και για τον αριθμό των εκλογικών τμημάτων που θα δημιουργηθούν προκειμένου να διευκολυνθεί η προσέλευση των μελών και φίλων της ΝΔ στην εκλογική διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι των τριών υποψηφίων στην κούρσα διαδοχής για το νέο πρόεδρο της ΝΔ -Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας, δηλαδή πλην του Βαγγέλη Μεϊμαράκη- πρότειναν να ακολουθήσει η ίδια διαδικασία του 2009.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ