ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ: Μερικοί μικρόνοες , μικρόψυχοι , επώνυμοι και ανώνυμοι δεν μπορούν


Να υποβαθμίσουν την θέληση , την προσπάθεια και τα έργα του Δ. Λευκαδίτη


Δικαιωματικά η προβλήτα για τα κρουαζιερόπλοια στο Αργοστόλι ειναι εργο του νομάρχη Διονυσίου Λευκαδίτη .

Επειδή συμμετέχω στα κοινά απο το 1982 γνωρίζω πολυ καλά περισσότερο απο τον καθένα τι εχει γίνει στον τόπο μου σε Δημοτικό και Νομαρχιακό επίπεδο .
Αποψή μου ειναι οτι εχει γίνει μεγάλη προσπάθεια και μεγάλα ή μικρά έργα διαχρονικά απο κάθε έναν που βρέθηκε σε κάθε μορφής τοπική εξουσία για την ανάπτυξη του τόπου μας .
Πεποίθηση μου ειναι οτι τα έργα γίνονται για την εξυπηρέτηση και ανάπτυξη του τόπου μας και ανήκουν στους πολίτες και με αυτή την αρχή πολιτεύτηκα και αυτο πιστεύω .
Όλοι μας είμαστε υπηρέτες των πολιτών μας και η δική μου τουλάχιστον ικανοποίηση ηταν και ειναι να υλοποιώ έργα που παρέλαβα , έργα που σχεδίασα και υλοποίησα και έργα που παρέδωσα στους επόμενους που ειλικρινά πάντα εκφράζω την ευαρέσκειά μου για την συνέχιση των έργων αυτών .
Ειναι γεγονός όμως , με τις σημερινές συνθήκες , οτι απο την στιγμή που οραματίζεται κάποιος ενα εργο , μεγάλο ή μικρό , μπορεί να περάσουν και δέκα χρονια για να αρχίσει να υλοποιείται και με την προϋπόθεση να υπάρχει συνεχεια και συμφωνία για την σπουδαιότητα και την χρησιμότητά του .
Επίσης ειναι γεγονός οτι διαχρονικά έχουν ξεκινήσει δεκάδες μελέτες για έργα οι οποίες έμειναν στα συρτάρια είτε γιατι άλλαξε η αρχή είτε γιατι όταν τελείωσε η μελέτη είχαν αλλάξει οι συνθήκες είτε γιατι δεν βρέθηκε η ανάλογη χρηματοδότηση .
Το γεγονός όμως με την προβλήτα Κρουαζιεροπλοίων ειναι οτι ο Νομάρχης Δ. Λευκαδίτης ειναι αυτός που απο το Μάστερ Πλαν του λιμανιού του Αργοστολίου που παρέλαβε έδωσε την εντολή για να γίνει η μελέτη στον συγκεκριμένο χώρο , επέβλεψε προσωπικά τις αδειοδοτήσεις σε κάθε υπουργείο , πρότεινε την μελέτη για χρηματοδότηση στο Γ ´ ΚΠΣ και έλαβε την χρηματοδότηση απο τον ΓΓ της ΠΙΝ , προκυρηξε το εργο και υπέγραψε την σύμβαση με τον εργολάβο για να ξεκινήσει το εργο .
Και για ολα αυτά και πολλα αλλα έργα λοιδορήθηκε απο την παράταξή του καί έχασε τις Νομαρχιακές εκλογές του 2006 .
Δικαιωματικά λοιπόν το εργο αυτο έγινε επί νομαρχίας Δ. Λευκαδίτη .
Μερικοί μικρόνοες , μικρόψυχοι , επώνυμοι και ανώνυμοι δεν μπορούν να υποβαθμίσουν την θέληση , την προσπάθεια και τα έργα του Δ. Λευκαδίτη .


Σωτήρης Κουρής
Τ. Αντιπεριφερειάρχης
Κεφαλληνίας και Ιθάκης

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ