ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Θέμα : Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει τον Ιταλικό Σύλλογο CEFALONIA FOR EVER





Ένας ξεχωριστά αγαπητός Σύλλογος Ιταλών, 5000 Μελών, με αποκλειστικό τους θέμα την αγάπη τους για την Κεφαλονιά, με την ονομασία “Cefalonia for ever”, ο οποίος έχει τιμηθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν από το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση και εκπροσωπείται στο Νησί από την κ.Millena Markountza – Messari, πρόσφατα έκανε μια ευγενική Δωρεά στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Συγκεκριμένα, σε μία σεμνή και αθόρυβη τελετή στο Γραφείο του Διοικητού του Νοσοκομείου κ.Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου, παρουσία επιπλέον του κ.Διοικητού, του Α/Δημάρχου Υγείας – Πρόνοιας κ.Ευάγγελου Κεκάτου, της Παιδιάτρου κ.Βασιλικής Γεωργοπούλου, του Προϊσταμένου Νοσηλευτικής Χειρουργικού κ.Γεράσιμου Παντελειού και του Διευθυντού του ΙΕΚ Νοσηλευτικής – Τραυματολογίας, παραδόθηκε για την Παιδιατρική Κλινική μία Συσκευή Λαρυγγοσκοπίου ειδικού για διασωληνώσεις μικρών Ασθενών.

Οι Αντιπρόσωποι του Συλλόγου κ.Alessandro Cretti και κ.Cristina Ringresi, με την συνεργασία της Νοσηλεύτριας κ.Αναστασίας Κοκκώση έκαναν την έρευνα αγοράς και κατέληξαν στη συγκεκριμένη Ιατρική συσκευή.

Ο κ.Ζαφειρόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του Διευθυντού της Κλινικής κ.Ευάγγελου Ευαγγελάτου και του Στελέχους της Παιδιατρικής κ.Καλυψώς Δανελάτου.

Ο κ.Κεκάτος εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια της Δημοτικής Αρχής, τόσο στους εκπροσώπους του Συλλόγου όσο και στην κ.Messari, που τιμά με την ενεργό συμμετοχή της την Τουριστική Επιτροπή του Νησιού.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ