ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Ραγδαίες εξελίξεις στο Μεγάλο κανάλι - Χωρίς δελτίο το Mega

Στάση εργασίας από τις 18.00 έως και τις 24.00 αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του MEGAαντιδρώντας στην επικείμενη μείωση αποδοχών που ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βγει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση της διοίκησης του σταθμού θα γίνουν περικοπές μισθών από 10% έως 20% και οι οποίες θα είναι 10% σε όσους οι μηνιαίες μικτές αποδοχές τους δεν ξεπερνούν τα 1300 ευρώ, 15% σε αυτούς που οι μηνιαίες μικτές αποδοχές τους είναι 1300 έως 3000 ευρώ, ενώ οι πάνω από αυτό το ποσό θα υποστούν μείωση 20%.

Με δεδομένο ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο σταθμό της Μεσογείων έχουν υποστεί από το 2009 κι άλλες περικοπές (που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν τις πέντε!) αντιδρούν στις νέες περικοπές, όταν μάλιστα φαίνεται ότι αυτά τα μέτρα δεν είναι για ορισμένο χρονικό διάστημα, αλλά μόνιμα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακόμα εντονότερες αντιδράσεις.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων ενημέρωσε σχετικά με επιστολή του το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ενώ αυτήν την ώρα συνεχίζεται η συνέλευση των δημοσιογράφων του καναλιού της Μεσογείων.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ