ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Η Pre game των αγώνων του τοπικού κυπέλλου





Επιτέλους ξανά ποδόσφαιρο....... Κύπελλο λοιπόν το Σαββατοκύριακο με αγώνες σε Μακρυώτικα-Ιθάκη- Κεραμειές
Και το ερώτημα όλων........ Που πάμε χωρίς γήπεδα και διαιτητές;
Μετά από ένα απίθανο αλαλούμ με αναβολές λόγω καιρού και ακαταλληλότητας του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τελικά αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει ποδοσφαιρική δραστηριότητα με παιχνίδια του τοπικού κυπέλλου Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. Μετά από πολύ καιρό αγωνιστικής απραξίας στα νησιά μας, επιτέλους δράση, με περισσότερους από τους μισούς πρώτους αγώνες της 1ης αγωνιστικής.
Με πέντε λοιπόν, από τους εφτά ανοίγει η αυλαία της ποδοσφαιρικής περιόδου στα νησιά μας, αλλά ποιος μπορεί να ελπίζει ότι θα παρακολουθήσουμε κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, όταν οι ποδοσφαιριστές αναγκάζονται, διακινδυνεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα, να αγωνίζονται σε ακατάλληλα και επικίνδυνα γήπεδα, οι διαιτητές που είναι ελάχιστοι (στους πρώτους αγώνες και συνολικά σε τρεις παίζουν δυάδες.... κάτι σαν μπάσκετ) και μάλιστα αρκετοί υπερήλικες, τα οικονομικά των Σωματείων σε δραματική κατάσταση και ένα γήπεδο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει αγώνες προκειμένου να γλιτώσει τους ποδοσφαιριστές από τα χειρότερα παραμένει κλειστό!!
Με αυτές λοιπόν τις προοπτικές ξεκινάμε ενώ το ερώτημα όλων είναι...... "που πάμε"; Ποιες είναι οι προοπτικές; Προσωπικά δεν τρέφω αυταπάτες. Μακάρι να διαψευσθώ....... Μακάρι!!

Έτσι για μια ακόμη χρονιά τη "λάντζα" αναμένεται να αναλάβουν και πάλι οι παράγοντες, που πρέπει να βάλουν και πάλι αρκετά βαθιά το χέρι στη τσέπη, σε πολύ δύσκολες μάλιστα εποχές, χωρίς βέβαια αυτό να αποποιεί τις δικές τους ευθύνες, αφού ήρθε ο καιρός που πρέπει επιτέλους κάτι να κάνουν από την πλευρά τους!
Μετά από το "λουκέτο" του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, από τα εφτά (7) παιχνίδια της πρώτης σειράς των αγώνων του προγράμματος της Α' φάσης, αυτό το Σαββατοκύριακο, θα διεξαχθούν, όπως προαναφέραμε, τα πέντε και θα λέγαμε ότι κάποια από αυτά παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.
Τα δυο θα διεξαχθούν στο Δημοτικό της Ιθάκης με την Πρόοδο να φιλοξενεί την περυσινή πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλονιάς και τον Οδυσσέα στο ίδιο γήπεδο τον κυπελλούχο της ίδιας περιόδου Α.Ο. Διλινάτων.
Πιο αναλυτικά στο πρόγραμμα ενδιαφέρον, για δικό τους ξεχωριστό λόγο, υπάρχει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, τόσο στην Ιθάκη, όσο και των Κεραμειών μεταξύ Φωκάτων-Πρόννων αλλά και σε αυτό των Μακρυωτίκων μεταξύ Ερύσσου-Εθνικού Κεφαλονιάς. Στο άλλο των Κεραμειών μεταξύ Εικοσιμίας-Ηρακλή οι γηπεδούχοι, έχουν καθαρό προβάδισμα και προηγούνται στις προβλέψεις μας.
Αν ψάξει κάποιος για φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια, θα μπορούσε να δώσει ως τέτοια, την Εικοσιμία. Ίσως και την πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ., ή και τα Φωκάτα, αφού τα υπόλοιπα κατά την άποψη μας είναι αμφίρροπα. Όμως μιλάμε για κύπελλο και τον πρώτο αγώνα από τους δυο μεταξύ των ομάδων. Επίσης βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, με τις περισσότερες ομάδες σχεδόν ανέτοιμες, και μην ξεχνάμε ότι στους αγώνες κυπέλλου, πάντα καιροφυλακτεί και η παρουσία κάποιας έκπληξης.
Το σίγουρο είναι ότι οι ομάδες θα κατέβουν στο γήπεδο με μεγάλη προσοχή, αλλά και σοβαρότητα, αφού οι περισσότερες θέλουν να "καθαρίσουν" την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο, στους επαναληπτικούς. Έτσι κάποιες θα εξασφαλίσουν από τον πρώτο αγώνα την πολυπόθητη πρόκριση στους "8" παίρνοντας το "καλό" αποτέλεσμα και κάποιες άλλες να διατηρήσουν "ζωντανές" ελπίδες, για τον ίδιο λόγο, στις ρεβάνς.

Εδώ να θυμίσουμε ότι οι αγώνες είναι διπλοί και οι επαναληπτικοί θα δοθούν σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια στις έδρες των αυριανών φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
1η αγωνιστική 1ης φάσης 1ης σειράς


α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί

1.
Σάββατο 3-10-2015 ώρα: 16:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ.
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Μαστάγκα Μ.

2.
Σάββατο 3-10-2015 ώρα: 16:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡ.
Μαγουλάς
Σπύρος
Μοσχονά Ε.

3.
Κυριακή 4-10-2015 ώρα: 11:00
Δημοτικό Ιθάκης
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Μαγουλάς
Σπύρος
Μαστάγκα Μ.
Βλάχου Κ.

4.
Κυριακή 4-10-2015 ώρα 17:00
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Ε. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
Μαγουλάς
Σπύρος
Βλάχου Κ.
Μαστάγκα Μ.

5.
Κυριακή 4-10-2015 ώρα: 16:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Μοσχονά Ε.




Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ



Ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα το παιχνίδι στα Μακρυώτικα


Στα Μακρυώτικα το Σάββατο το απόγευμα και ώρα 4 μ.μ., ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής αλλά και της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, με την Έρυσσο να φιλοξενεί τον Εθνικό Κεφαλονιάς σε ένα παιχνίδι ιστορικό για τους φιλοξενούμενους αφού αποτελεί το πρώτο επίσημο της ιστορίας τους στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κατά την άποψη μας ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της σειράς αφού και οι δυο ομάδες δείχνουν περίπου ισάξιες και θέλουν μέσα από αυτό το παιχνίδι να το αποδείξουν αποκτώντας εμπειρίες που θα τους είναι χρήσιμες στη συνέχει, αλλά και παράλληλα να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό του τοπικού κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι του Ανδρ. Σιμάτου θέλουν κατά κύριο λόγο να εκμεταλλευθούν την δυνατή τους έδρα και με όπλο αυτή, πιάνοντας ένα καλό παιχνίδι να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους "8".
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι του Ν. Κουρούκλη, και σε σχέση με την εικόνα που έδειξαν μέχρι σήμερα στα αρκετά φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν, δείχνουν ότι διαθέτουν μια πολύ ποιοτική ομάδα με παίκτες έμπειρους στα πρωταθλήματα της Α’ τοπικής κατηγορίας και έτοιμοι να χτυπήσουν κάθε αντίπαλο.
Έτσι θεωρούμε ότι είναι ικανοί να πάρουν αυτό που θέλουν, ώστε να απλοποιήσουν τα πράγματα, σε ότι αφορά την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο και τους «8» της διοργάνωσης, κάνοντας παράλληλα πιο εύκολο τον επαναληπτικό.



Αναμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να δίνουν «μάχη» για την τελική επικράτηση.
Αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, το πρόβλημα του Ανδρ. Σιμάτου είναι η έλλειψη μικρού ηλικιακά, κάτι που αν τελικά ισχύσει η Έρυσσος αναγκαστικά θα αγωνιστεί σε όλο το παιχνίδι με "δέκα"! Και για τον Ν. Κουρούκλη δεν λείπουν τα προβλήματα αφού θα έχει κάποιες σημαντικές απουσίες.
Φαβορί:Θεωρούμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπάρχει φαβορί και τις δυο ομάδες ικανές για όλα.

Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθό την κ. Μ. Μαστάγκα.

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.


Εδώ υπάρχει καθαρό φαβορί και δεν είναι άλλο από την Εικοσιμία




Στις Κεραμειές το απόγευμα την ίδια ημέρα και ώρα, η Εικοσιμία σε έναν αγώνα που είναι το απόλυτο φαβορί τόσο για νίκη, όσο και για την πρόκριση της στους «8» του θεσμού, φιλοξενεί τον Ηρακλή Πρόννων.
Με τις δυο ομάδες να χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία, σε συνάρτηση με την δυναμικότητα της γηπεδούχου, το αγωνιστικό ενδιαφέρον κρίνεται μικρό αφού σε αυτές τις περιπτώσεις το παιχνίδι έχει το φαβορί του εκ προοιμίου.
Αυτό όπως προαναφέραμε είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι αν και θα έχουν αρκετές απουσίες φαίνεται ότι δεν μπορούν να απειληθούν ιδιαίτερα από την ομάδα του Μ. Γιαννάκη, αφού είναι πιο ποιοτική και ανώτερη από αυτή. Οι τελευταίοι σίγουρα μπορεί να κερδίσουν πολλά πράγματα από αυτό το παιχνίδι και κυρίως απαραίτητες εμπειρίες.

Οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς θα προσπαθήσουν όχι μόνο να πάρουν μια νίκη αλλά και ένα σκορ το οποίο θα τους δίνει το προβάδισμα της πρόκρισης, ώστε στο επαναληπτικό παιχνίδι να πάνε στα Τζανάτα χωρίς άγχος.
Ο Ηρακλής από την άλλη θα προσπαθήσει για το καλύτερο, θέλοντας επί πλέον να παρουσιάσει μια καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν όσοι λόγω εργασίας δεν παρακολουθούν την προετοιμασία (Ντουκάι, Τραυλός, Γ. Μινέτος, Αντωνάτος, Μοσχονάς), ο Σπ. Κουστουμπάρδης ο οποίος είναι ανέτοιμος, αλλά και ο τιμωρημένος από την περυσινή περίοδο Παν. Στεφανάτος.
Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Γ. Ρασσιά αφού και αυτός είναι τιμωρημένος από την περυσινή περίοδο.
Φαβορί: Όπως είπαμε παραπάνω οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί όχι μόνο για τη νίκη αλλά και για την πρόκριση. Είναι σίγουρο από την άλλη ότι οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για το καλύτερο.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθό την κ. Ε. Μοσχονά.


Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ

Δυνατό παιχνίδι στο Βαθύ...... Ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα


Η συνέχεια της αγωνιστικής την Κυριακή 27/9 στις 11 το πρωί, με έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα στο Βαθύ της Ιθάκης ανάμεσα στον τοπικό Οδυσσέα και τους περυσινούς κυπελλούχους των Διλινάτων.
Με λίγες αλλαγές στο ρόστερ τους φέτος οι δυο ομάδες, μια από αυτές στον πάγκο των Διλινάτων ο Δ. Κουρκουμέλης στην θέση του Γκ. Ρέντσι, θα προσπαθήσουν να μπουν με το «δεξί» στις φετινές διοργανώσεις μαζί με ένα καλό αποτέλεσμα που θα τις κάνει στη συνέχεια φαβορί για την πρόκριση.
Σίγουρα οι ομάδες δεν θα είναι και στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση αφού ουσιαστικά βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και μάλιστα αναμένουμε την ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του. Στο παραπάνω παιχνίδι ο προπονητής των Διλινάτων δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χ. Χαραλαμπόγλου που είναι τιμωρημένος από την περυσινή περίοδο, τους Διον. Τζωρτζάτο, που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία και τον εκτός αγωνιστικής δράση, λόγω γηπέδου, Γ. Καλιακούδα. Ο τελευταίος ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται αφού μετατίθεται σε άλλη περιοχή και αναχωρεί από το νησί μας.

Από εκεί και πέρα, το πόσο έτοιμες θα παρουσιαστούν και με ποιες συνθέσεις θα αγωνιστούν αυτό ακόμη παραμένει άγνωστο.

Με την περυσινή τους εικόνα οι γηπεδούχοι και ιδιαίτερα στην έδρα τους δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν την ζημιά, τουλάχιστον σε αυτό το παιχνίδι, απέναντι στους περυσινούς τροπαιούχους. Από την άλλη και ο Σπ. Ζερβός αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις απουσίες του Προσαλέντη (έκανε μια επέμβαση και θα μείνει για κάποιο καιρό εκτός), αλλά και του Ρενάτο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα για γραφειοκρατικό θέμα με το δελτίο του.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, πολύ έμπειροι, γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν και πάνε στην Ιθάκη προετοιμασμένοι να υπερασπιστούν τον περυσινό τους τίτλο.
Το σίγουρο είναι ότι αναμένουμε ένα θεαματικό παιχνίδι και μια σκληρή «μάχη» εντός του αγωνιστικού χώρου, για την κατάκτηση μιας νίκης που θα δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση της μιας ή της άλλης ομάδας στον επόμενο γύρο.
Φαβορί:Θεωρούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα και τις δυο ομάδες ικανές για όλα! Αναμένουμε αρκετό πάθος αλά και πολύ αγωνία για την τελική του έκβαση.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τις κ.κ. Μ. Μαστάγκα και Κ. Βλάχου.

Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ

Φωκάτα - Πρόννοι στις Κεραμειές........ Ένα από τα δυνατά "ζευγάρια" της αγωνιστικής

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής είναι αυτό των Κεραμειών την Κυριακή στις 4 μ.μ. μεταξύ των γηπεδούχων Φωκάτων και των Πρόννων.
Μπορεί τις δυο ομάδες να χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία, όμως με τους φιλοξενούμενους αρκετά ενισχυμένους φέτος, αναμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα πολύ θεαματικό, τουλάχιστον από άποψης ενδιαφέροντος παιχνίδι.
Η ομάδα του Μιχ. Αθηναίου με κάποιες καλές προσθέσεις στο ρόστερ της, σε ένα παιχνίδι που παίζει στην έδρα της και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές της υποχρεώσεις, δεν μπορεί να έχει άλλον στόχο από τη νίκη και μάλιστα με καθαρό σκορ ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στον επόμενο γύρο και τους «8» της διοργάνωσης.


Κάτι τέτοιο δεν θα είναι καθόλου εύκολο και αν δεν δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα μπορεί να μπει σε περιπέτειες.

Οι Πρόννοι σίγουρα είναι μια ομάδα που οφείλεις να την σεβαστείς. Φέτος ενισχύθηκε αρκετά και σίγουρα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με το περυσινό πρωτάθλημα. Θα πάει στις Κεραμειές με στόχο το αποτέλεσμα που θα της αφήνει πιθανότητες πρόκρισης στην ρεβάνς.
Ο Μ. Αθηναίος θα έχει κάποιες απουσίες, αλλά θα παρατάξει την ομάδα του για τη νίκη και αν είναι εφικτό με ένα σκορ ασφαλείας.
Μεγάλο πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους η απουσία του έμπειρου Δόρυ Λιναρδάτου που είναι τιμωρημένος από την περυσινή περίοδο. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κάτι σημαντικό και θα παραταχθούν με στόχο όπως προαναφέραμε το αποτέλεσμα που θα τους δίνει δίνει ελπίδες πρόκρισης στο παιχνίδι ρεβάνς.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθό την κ. Ε. Μοσχονά.

Φαβορί:Θεωρούμε το παιχνίδι αρκετά αμφίρροπο, με το προβάδισμα υπέρ των γηπεδούχων.


Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Με το αέρα του καλύτερου η Α.Ε.Κ. στην Ιθάκη........
Επικίνδυνη η Πρόοδος στην έδρα της

Τελευταίο παιχνίδι, με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, είναι αυτό της πρωταθλήτριας Α.Ε. Κεφαλονιάς η οποία φιλοξενείται στο Βαθύ της Ιθάκης από την τοπική και αρκετά ενισχυμένη φέτος Πρόοδο.
Ένα παιχνίδι, το πρώτο της σειράς, το οποίο μπορεί και να αποδειχθεί ενδιαφέρον αφού ναι μεν, η δυναμική των φιλοξενούμενων τους κάνει φαβορί, αλλά και οι γηπεδούχοι από την άλλη, όπως προαναφέραμε, φέτος παρουσιάζονται αρκετά ενισχυμένοι και με «όπλο» την δυνατή τους έδρα θα θελήσουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στους αντιπάλους τους.
Οι «κιτρινόμαυροι» αρκετά βελτιωμένοι αλλά και ενισχυμένοι φέτος θα ταξιδέψουν στο νησί του Οδυσσέα με στόχο τη νίκη. Μια νίκη που θα τους φέρει μια ανάσα από την πρόκριση στους «8» του τοπικού κυπέλλου. Άλλωστε αντικειμενικά αυτοί είναι και το φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Και οι Θιακοί όμως όπως προαναφέραμε σαφώς ποιοτικότεροι φέτος θα κατέβουν αποφασισμένοι να «παλέψουν» για το καλύτερο αποτέλεσμα και ότι προκύψει.
Σημαντικό πρόβλημα για τον Κ. Πίππο, η απουσία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας Κατσαρέλια ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του θεωρείται αδύνατη μέχρι στιγμής
Στα ευχάριστα η επιστροφή των Κ. Χάνου και Μιχ. Κασσιανού δυο πολύ καλών ποδοσφαιριστών που αναμένεται να βοηθήσουν τους Θιακούς στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και στο πρωτάθλημα στη συνέχεια.
Για τον Γ. Τόγια επίσης, το πρόβλημα ακούει στο όνομα Θ. Μπαζάρογλου, ο οποίος είναι τραυματίας και θα βρίσκεται εκτός αποστολής. Στα θετικά ότι θα έχει στη διάθεση του τον Χρ. Μαλισσώβα ο οποίος ναι μεν τοποθετήθηκε σε σχολείο της Ζακύνθου (είναι δάσκαλος), αλλά θα έρχεται στα παιχνίδια των "κιτρινόμαυρων".
Οι δυο κόουτς αναμένεται να παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν προκειμένου να πετύχουν το πρώτο και σημαντικό «βήμα» πρόκρισης στον επόμενο γύρο.
Φαβορί:Μια σοβαρή Α.Ε.Κ. μπορεί να φύγει από την Ιθάκη με νίκη. Από την άλλη η Πρόοδος θα παλέψει για το καλύτερο και σίγουρα γίνεται επικίνδυνη, ιδιαίτερα αν καταφέρει να μην επιτρέψει στους πρωταθλητές να κάνουν το παιχνίδι τους.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τις κ.κ. Μ. Μαστάγκα και Κ. Βλάχου.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ