ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο στο Αργοστόλι - Μικροένταση στην Πλατεία Καμπάνας



Δύο διαφορετικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν εχθές το απόγευμα στο Αργοστόλι για την επέτειο του Πολυτεχνείου.



Η πρώτη, στις 6:00μ.μ. στην Πλατεία Βαλλιάνου από το ΠΑΜΕ και η δεύτερη στις 19:00, στην Πλατεία Καμπάνας, από την συντονιστική Κινημάτων.




Μικρή ένταση δημιουργήθηκε στην εκδήλωση στην Πλατεία Καμπάνας όταν η Βιργινία Γασπαράτου πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ (όπως και οι περισσότεροι από όσους ήταν εχθές στην Πλατεία Καμπάνας) καυτηρίασε την παρουσία νυν στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με πέτρα του σκανδάλου τον Γεράσιμο Βασιλάτο ο οποίος βρισκόταν κι εκείνος στον χώρο για να τιμήσει την επέτειο του Πολυτεχνείου.




Πέρα πάντως από την λεκτική αναφορά του νυν στελέχους της ΛΑΕ από μικροφώνου σε «όσους ψήφισαν το τρίτο και πιο φασιστικό μνημόνιο» και λίγες φράσεις αποδοκιμασίας που ακούστηκαν σποραδικά (και μάλλον υποτονικά και μεμονωμένα), δεν προέκυψε άλλο επεισόδιο.






Ευχάριστη έκπληξη ήταν οι μαθητές του 2ου Λυκείου Αργοστολίου που έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν προσθέτοντας ορισμένες μαγευτικές στιγμές στην συγκέντρωση.





Η τρίτη εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει από την Ιακωβάτειο στο Ληξούρι ματαιώθηκε τελικά λόγω του σεισμού στην Λευκάδα.



Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ