ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

«Κάθε παιδί είναι δικό μας παιδί»
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση του Δήμου Κεφαλλονιάς στο Αργοστόλι και στο Ληξούρι για παροχή βοήθειας στα παιδιά των προσφύγων από την Συρία μετά από ανταπόκριση στο κάλεσμα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Με συντονιστή την υπηρεσία πρόνοιας, την συμμετοχή εθελοντών υπαλλήλων και Δημοτών μας καθώς και την υποστήριξη των εταιρειών ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και ACS συγκεντρώθηκαν, ταξινομήθηκαν και συσκευάστηκαν βασικά είδη για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των προσφυγόπουλων και των οικογενειών τους.

Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στις εταιρίες ταχυμεταφορών 207 κιβώτια με βασικά είδη.

Αναλυτικά, συσκευάστηκαν 10 κιβώτια για την νήσο Κω, 9 κιβώτια για την νήσο Σάμο,113 κιβώτια για την νήσο Λέσβο, 12 κιβώτια για την νήσο Χίο και 63 κιβώτια για την Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους του Δημότες που ανταποκρίθηκαν συλλογικά ή μεμονωμένα στην συγκεκριμένη δράση αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της τοπικής μας κοινωνίας.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ