ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

«Οι Έλληνες έχουν χρήματα και πρέπει να πληρώσουν αλλά δεν θέλουν»




υποστηρίζει ο Παύλος Παπαδάτος-Απίστευτο: Υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καλεί τον κόσμο να πληρώσει τα «κόκκινα δάνεια» (Βίντεο)

«Οι Έλληνες έχουν χρήματα και πρέπει να πληρώσουν αλλά δεν θέλουν» υποστηρίζει ο Παύλος Παπαδάτος

Σάλος αντιδράσεων έχει ξεσπάσει από τις προκλητικές δηλώσεις του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, κ. Παύλου Παπαδάτου, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου «Kontra 24» σχετικά με τους «μπαταχτσήδες Έλληνες που δεν θέλουν να πληρώσουν τα δάνειά τους» και τους «δήθεν νεφροπαθείς που προσποιούνται για να μην πληρώνουν τη ΔΕΗ»!

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον εαυτό του αλλά και το κόμμα που εκπροσωπεί όταν δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον περίφημο νόμο Κατσέλη για την προστασία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών ως τον «χειρότερο νόμο που υπήρξε ποτέ στην χώρα».

Όπως είπε, «στη χώρα μας έχει δημιουργηθεί μια κουλτούρα εθνικών μπαταχτσήδων» και πως είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που αδυνατούν πραγματικά να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στις τράπεζες, τη ΔΕΗ, την εφορία κ.λπ.

Ειδικά για το θέμα των «κόκκινων δανείων» υποστήριξε πως είναι προτιμότερο για τους καταχρεωμένους δανειολήπτες να τους πάρει τα σπίτια η τράπεζα γιατί έτσι θα έχουν την ευκαιρία να τα νοικιάσουν στην μισή τιμή της δόσης του δανείου!

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως οι πλειστηριασμοί αποτελούν την καλύτερη λύση, λέγοντας ότι «δίκαιο και ανθρώπινο είναι να πληρώσουν τα δάνεια οι καταναλωτές»…

Ακόμη, εξέφρασε την πεποίθηση ότι όσοι χάνουν τα σπίτια τους «δεν κοιμούνται στο παγκάκι», αρνούμενος ουσιαστικά να παραδεχθεί ότι υπάρχουν χιλιάδες άστεγοι και ξεσπιτωμένοι Έλληνες.

Επιπλέον, εκτίμησε πως κάποιος εργαζόμενος οικογενειάρχης με ετήσια εισοδήματα 25.000 ευρώ είναι σε θέση να δίνει στην τράπεζα 500-600 ευρώ κάθε μήνα, αδυνατώντας όμως να εξηγήσει πως ο άνθρωπος αυτός θα πληρώσει φόρους και κυρίως πως θα ταΐσει τα παιδιά του.

Το αποκορύφωμα, όμως, ήρθε όταν κληθείς να σχολιάσει μήνυμα τηλεθεάτριας, μέλος 6μελους οικογένειας με μόλις ένα εργαζόμενο, ο κ. Παπαδάτος ξεσπάθωσε λέγοντας πως «στην Ελλάδα οι μισοί είναι νεφροπαθείς και οι άλλοι μισοί στραβοί για να μην πληρώνουν ρεύμα», ενώ αναφερόμενος στους δανειολήπτες με πετσοκομμένα εισοδήματα απάντησε «να μην έπαιρναν δάνεια»!

Τέλος, τα έβαλε και με τους οικονομικά εξαθλιωμένους επιχειρηματίες επειδή σταμάτησαν να πληρώνουν φόρους αναπολώντας, μάλιστα, τον Γιάννη Στουρνάρα χαρακτηρίζοντας τον πολύ καλύτερο από τους πολιτικούς που συμμετέχουν στο σημερινό κυβερνητικό σχήμα.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ