ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Προγραμματισμός δράσης ΕΚΚΙ για το επόμενο διάστημα:


Εργαζόμενε- η, άνεργε, -η, νέα και νέε, μικρέ επαγγελματία, αγρότη, συνταξιούχε,

Στην πλάτη της λαϊκής οικογένειας έρχεται να προστεθεί με τη διαδικασία του “κατεπείγοντος” άλλο ένα σκληρό και άδικο μέτρο που καλείται να πληρώσει για τη “σωτηρία” της πλουτοκρατίας, του μεγάλου κεφαλαίου και των τραπεζιτών: το νομοσχέδιο που ανοίγει το δρόμο για να κατασχεθούν τα μέτρα των εργατικών - λαϊκών οικογενειών.

Αυτοί που παίρνουν από τον άρρωστο το γιατρό, από το παιδί το δάσκαλο, από τον εργάτη το μισθό, του ζητάνε τώρα να δώσει και το σπίτι του που με στερήσεις μιας ζωής προσπάθησε ν' αποκτήσει για να στεγάσει την οικογένειά του. Η συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει τους δανειολήπτες να διαπραγματευτούν με τον τραπεζίτη - εκκαθαριστή εάν θα έχουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους.

Αυτή είναι η πολιτική της Ε.Ε, του μεγάλου κεφαλαίου και των υπηρετών τους, αυτός είναι ο δικός τους δρόμος. Ο δικός μας δρόμος είναι ο δρόμος της οργάνωσης στα σωματεία μας, ο δρόμος της ταξικής αλληλεγγύης και αντεπίθεσης.

Ούτε λεπτό χαμένο! Οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα για να μπει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική που ξεσπιτώνει την εργατική -λαϊκή οικογένεια.

Προγραμματισμός δράσης ΕΚΚΙ για το επόμενο διάστημα:

1.     Ανοιχτό Δ.Σ του ΕΚΚΙ την Δευτέρα 23/11 και ώρα 8:00 μμ στο ΕΚΚΙ
2.     Σύσκεψη Σωματείων Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα, των Φορέων και των Συλλόγων επαγγελματιών, γυναικών, αγροτών του Νομού για το Ασφαλιστικό την Τρίτη 24/11 και ώρα 7:00 μμ στο ΕΚΚΙ.
3.     Σύσκεψη-συγκέντρωση στα Αντυπάτα Ερίσσου στο εστιατόριο “Πέτρινο” την Τετάρτη 25/11 και ώρα 5:00 μμ που διοργανώνει η Επιτροπή Αγώνα Φορέων  για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων κατοικιών και των υποδομών της περιοχής.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΚΚΙ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ       ΖΙΑΝΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ


ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ