ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Έσπασε όλα τα κοντέρ- Το τετ α τετ με την Δούκισσα ΝομικούΤο πλέον περιζήτητο πρόσωπο των ημερών, ο Στάθης Στιβακτάκης ή ο sexy αγρότης από την Κρήτη όπως έγινε γνωστός, πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση σε τηλεοπτικό κανάλι εθνικής εμβέλειας τη νύχτα της Δευτέρας, στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Ο Στάθης μίλησε για "ΟΛΑ Πρώτη Φορά" με τον δικό του τρόπο. «Δίνουμε τη δική μας μάχη για να επιβιώσουμε. Είναι πιο δύσκολη η σημερινή εποχή με αυτά που κάνουν. Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα», τόνισε


«Θα σου πούμε εμείς πότε θα μιλήσεις!» ανέφερε ρητά στη Δούκισσα Νομικού ο Στάθης Στιβακτάκης. «Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, θέλω να με κρίνουν για το μυαλό μου», τόνισε ο Κρητικός και συνέχισε: «Στα όρη δεν έχει γυναίκες. Δεν θέλουμε γυναίκες στα όρη εμείς. Αλλού ναι. Η γυναίκα κάθεται στο σπίτι»! Για τη δημοσιότητα που πήρε στο Σύνταγμα, είπε: «Δεν περιμέναμε να μας ψεκάσουνε. Όταν ήρθανε να μου βγάλουν φωτογραφία είπα "δεν θέλω" και έβγαλε μία. Καλή ήταν η φωτογραφία αλλά δεν με νοιάζει, εμείς για άλλο ήρθαμε».


Ο Στάθης Στιβακτάκης αμφισβήτησε τις ικανότητες της Δούκισσας Νομικού να ανταπεξέλθει στις καθημερινές εργασίες του χωριού. Στην ερώτηση αν θα άφηνε ο χωριό, ο Κρητικός από τα ορεινά του Λασιθίου απάντησε: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα να το αφήσω. Δεν έχω μάνατζερ. Το τηλέφωνο δεν σταμάτησε λεπτό να χτυπάει, μηνύματα, ιστορίες μου κάνανε την κκεφαλή καζάνι»! Ο Στάθης ξεκαθάρισε ακόμα ότι ποτέ δεν θα χτυπούσε μια γυναίκα, ενώ για γάμο ούτε που περνάει από το μυαλό του. Όταν ωστόσο φτάσει εκείνη η ώρα, είναι απόλυτος: «Τη γυναίκα που θα πάρω θα την εκρίνω εγώ»! Όσο για την αγάπη που έχει στη φύση είπε: «Ανοίγει η ψυχή σου»!


πηγη

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ