ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Παρά τα τόσα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια & η Άσσος


Παρά τα τόσα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια η Άσσος
με τον δρόμο στο Χάρακα και τις δυσκολίες πρόσβασης σε αυτήν, φαίνεται πώς τελικά κερδίζει την προτίμηση όλων των τουριστών και επισκεπτών της Κεφαλονιάς, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον αντίστοιχο πίνακα του Trip Advisor.
Η Άσσος, το γραφικό χωριουδάκι της Ερίσου που συνδυάζει την παραμυθένια ομορφιά του χωριού, με τα γαλαζοπράσινα νερά του κόλπου της και το ιστορικό κάστρο που στέκει επιβλητικό απέναντί της έχει μαγέψει όλους όσους την επισκέφτηκαν.
Στην δεύτερη θέση βρίσκουμε την πιο γνωστή παραλία της Κεφαλονιάς, τον Μύρτο με τη συναρπαστική θέα που προσφέρει από ψηλά, και που αποτελεί σήμα κατατεθέν της Κεφαλονιάς, εδώ και πολλά χρόνια.


Τρίτη έρχεται μία άλλη παραλία, η Αντίσαμος που τα γαλαζοπράσινα νερά της κάνουν όλους όσους την επιλέξουν, κυριολεκτικά να μην θέλουν να βγουν από αυτά ενώ την δεκάδα συμπληρώνουν οι Πετανοί, η παραλία Καμίνια, ο Μακρύς Γιαλός, η Κιμιλιά (η άγνωστη για πολλούς εκπληκτική παραλία της Ερίσου), η Μελισσάνη και η Έμπλυση.


Η κατάταξη αυτή λαμβάνει υπόψη της τον μέσο όρο βαθμολογίας που βάζουν οι επισκέπτες στο Trip Advisor στα αξιοθέατα της Κεφαλονιάς.



Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ