ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, Δημητρίου

Δείτε το ξεχωριστό video που ετοίμασε η ομάδα του KEFALONIA PHOTΟ από την τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, κ.κ. Δημητρίου.



Οι λαμπρές εκδηλώσεις για την τελετή ενθρόνισης του Δεσπότη, κορυφώθηκαν στην ασφυχτικά
γεμάτη από κόσμο Ιερά Μητρόπολη. Το νέο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, κ.κ. Δημήτριο προσφώνησαν ο Τοποτηρητής Κεφαλληνίας και Μητροπολίτης Ηλείας, κ.κ. Γερμανός, ο Μητροπολίτης Λέρου και εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ. Παϊσιος, ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου και εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράννων, κ.κ. Δημήτριος, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, η Βουλευτής Κεφαλληνίας, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Βουλευτής Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, ο Πανοσιολογώτατος Αρχιμανδρίτης, Σπυρίδων Πετεινάτος, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως εκ μέρους του Ιερού Κλήρου καθώς και εκπρόσωπος από την Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Βελλάς Ιωαννίνων.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με τον Ενθρονιστήριο λόγο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας και ακολούθησε το επίσημο γεύμα στην αίθουσα εκδηλώσεων MYTHOS στα Τραυλιάτα. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε από την Ιερά Μητρόπολη, ο Δεσπότης θα δεχθεί συγχαρητήριες ευχές από τον κλήρο και το λαό σήμερα το απόγευμα (18:00-21:00) στο Επισκοπικό Μέγαρο, όπου θα έχει και τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και να συνομιλήσει μαζί τους.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ