ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

H Ένωση Περιφερειών στηρίζει την Λευκάδα



“Ακόμη και αν δεν το είχαμε κανονίσει η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών θα έπρεπε να γίνει στην Λευκάδα για να στηρίξουμε τους συναδέλφους της Αυτοδιοίκησης στη δοκιμασία που περνάει ο τόπος με τους πρόσφατους σεισμούς”, ήταν τα πρώτα λόγια της Περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου στην πρώτη εκδήλωση που γίνεται αυτή την ώρα στο διοικητήριο και είναι η παρουσίαση του βιβλίου του αντιπεριφερειάρχη και ιστορικού Σπύρου Τζόκα “Ο κύκλος των “μάταιων” πράξεων ένα ιστορικό μυθιστόρημα με φόντο τη ζωή του ήρωα αγωνιστή Ναπολέοντα Σουκατζίδη.


Την παρουσίαση του βιβλίου μιλώντας τόσο για το συγγραφέα όσο και για το ήθος και την αξιοπρέπεια του Ναπολέοντα Σουκατζίδη στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, ξεκίνησε η Ρένα Δούρου.

O συγγραφέας, αντιπεριφερειαρχης, Σπύρος Τσόκας
Στο ίδιο μήκος κύματος συμπαράστασης στη Λευκάδα και ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών , , Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός. Για το βιβλίο μιλά επίσης ο δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταειδής ενώ τον συντονισμό έχει ο δημοσιογράφος, Περικλής Καπετανόπουλος. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Θοδωρής Χαλικιάς

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ