ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με την Ομογένεια του Montreal.






 Με αφορμή την Πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου Κεφαλλήνων του Montreal κ.Απόστολου Αγγούρια, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, συμμετείχε στις Εκδηλώσεις της παροικίας με αφορμή την 63η επέτειο από τη δημιουργία του Συλλόγου.
Με την τιμητική συμμετοχή του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων "Οδυσσεύς" κ.Διονύση Βλάχου , του τ.Προέδρου κ.Γιάννη Χιόνη, του Μέλους του Συμβουλίου, κ.Angie Kolla, της Α/Δημάρχου του Montreal κ.Mary Deros και άλλων Προσωπικοτήτων και Παραγόντων της Ομογένειας συζητήθηκαν διάφορες ενότητες, που αφορούν τη συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς και της Κεφαλληνιακής παροικίας του Montreal.
Επιπλέον, σε Σύσκεψη στα Γραφεία του Συλλόγου δόθηκε η δυνατότητα σε Μέλη της παροικίας να διευθετήσουν ή διευκρινίσουν διάφορα θέματα επικοινωνίας με το Νησί.
Τέλος, σε ειδική Συνέντευξη,  που παρεχώρησε ο κ.Κεκάτος και επιμελήθηκε η Δημοσιογράφος κ.Σοφία Καρδαρά με τη φροντίδα της Δημοσιογράφου κ.Ελένης Διονυσάτου στην Ελληνική εκπομπή του ραδιοσταθμού Radio Centerville 102,3 , επισημάνθηκε η θεμελιώδης σημασία του Συλλόγου Κεφαλλήνων στην επικοινωνία των απόδημων με το Νησί και οι ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής για τη διαρκή στήριξη της Κεφαλονιάς από τους Ομογενείς όπου γης.
Τέλος, σε Σύσκεψη με τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας ορίσθηκαν οι οργανωτικές δομές των Εκδηλώσεων της Εβδομάδας των Αποδήμων τον Αύγουστο του 2016 στην Κεφαλονιά.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ