ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Παρίσι: Ωμό, Συγκλονιστικό Βίντεο


Παρίσι: Ωμό, Συγκλονιστικό Βίντεο Την Στιγμή Της Επίθεσης Στο Θέατρο – Κρέμονται Στο Κενό Για Να Γλυτώσουν Τη Σφαγή (ΒΙΝΤΕΟ)
Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγραφούν οι εικόνες. Είναι η στιγμή που δεκάδες άνθρωποι προσπαθούν να δραπετεύσουν από το Μπατακλάν. Κυριολεκτικά να δραπετεύσουν.

Είναι η πίσω πλευρά του Μπατακλάν. Του θεάτρου όπου χύθηκε το περισσότερο αίμα, κατά την διάρκεια μίας νύχτας που σημάδεψε για πάντα την Γηραιά Ήπειρο.

Ο τρόμος κυριαρχεί, πολλοί ακούγονται να αναρωτιούνται “τι γίνεται”, μην έχοντας καταλάβει προφανώς το μέγεθος της τραγωδίας. Κάποιοι μέσα στον πανικό τους κρέμονται από τα παράθυρα, από ύψος απαγορευτικό για να πηδήξουν χωρίς να ρισκάρουν τη ζωή τους.

Άλλοι βγαίνουν τρέχοντας προς πάσα κατεύθυνση. Όλα αυτά την ώρα που στο δρόμο διακρίνονται πτώματα. Μερικοί προσπαθούν να τους σώσουν, σέρνοντάς τους, αιμόφυρτους όπως είναι, για να τους απομακρύνουν από το σημείο.

Τα λόγια είναι περιττά και στην εποχή της κυριαρχίας του ίντερνετ, ευτυχώς ή δυστυχώς οι συγκλονιστικές αυτές εικόνες έρχονται στη δημοσιότητα ενώ το αίμα στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας είναι ακόμη “ζεστό”.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή, οι εικόνες είναι σοκαριστικές:

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ