ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Αμερικανός κινηματογραφιστής “ταξιδεύει” το Ναυάγιο (video)



Τελικά, η καλύτερη προβολή έρχεται από εκεί που

δεν το περιμένεις. Αυτό συμβαίνει με το Ναυάγιο που, καταφέρνει με την άγρια ομορφιά του να μαγνητίζει τους λάτρεις των ακραίων σπορ. Η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι αυτή ενός βίντεο υψηλής ανάλυσης που κυκλοφορεί εδώ και δύο ημέρες στο Youtube και παρουσιάζει άλματα με σχοινί από το Ναυάγιο, κινηματογραφημένα με εντυπωσιακό τρόπο. Τα άλματα γίνονται από στάντμεν, και έχουν ξεσηκώσει το διαδίκτυο!
Ο Αμερικανός κινηματογραφιστής, Devin Graham ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο στο διαδίκτυο, με τον τίτλο «Παρανοϊκό άλμα με σχοινί από τα 600 πόδια στο ΝΑΥΑΓΙΟ», προκαλώντας παραλήρημα στους σχολιαστές του που εκτός από το θαυμασμό τους για το παράτολμο άλμα στον κάθε το βράχο, ρωτούσαν αν υπάρχει στην πραγματικότητα αυτό το μέρος. Η απάντηση του κινηματογραφιστή είναι: «Υπάρχει. Βρίσκεται στη Ζάκυνθο, στην Ελλάδα».
Αυτή η απρόσμενη προβολή του νησιού μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θυμίζει τον αντίστοιχο «πυρετό» που προκάλεσαν οι Πολωνοί Dream Walkers οι οποίοι πραγματοποίησαν πριν δυο καλοκαίρια τα άλματά τους από το Ναυάγιο. Η προβολή της παραλίας μέσα από τα βίντεο που αναρτούσαν στο Youtube, σε συνδυασμό με έξυπνες κινήσεις των τουριστικών πρακτόρων, έφερε στο νησί ένα μεγάλο αριθμό Πολωνών επισκεπτών.
Tο καλογυρισμένο βίντεο, δείχνει την ομάδα να μην δοκιμάζει το συνηθισμένο Bungee jumping, αλλά να κάνει ένα rope swing σε σκοινί 180 μέτρων, το οποίο όπως είναι φυσικό κάνει το γύρο του Διαδικτύου αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βίντεο του γκουρού των exteme sports που κάνει το γύρο του κόσμου


ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ