ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Για αυτούς που δεν σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί,


Απίστευτες εικόνες καταστροφών στο κλειστό του χόκεϊ
- Καταγγελίες για συμμορίες μεταναστών από το Μαρόκο που πωλούν "προστασία" σε Ιρανούς και Αλγερινούς
- Επέμβαση των ΜΑΤ στο Τάε Κβον Ντο - Προηγήθηκαν συμπλοκές και καταγγελίες για κλοπές - Έγιναν 100 προσαγωγές

Δεν είναι μόνο πως η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για το τι θα κάνει με τους εκατοντάδες μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας, πολλοί από τους οποίους έφτασαν στην Αθήνα μετά την επιχείρηση της αστυνομίας στην Ειδομένη, αλλά φαίνεται πως έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο, με συμμορίες μεταναστών να κάνουν ό,τι θέλουν και να πωλούν "προστασία" σε άλλους μετανάστες.
Συμμορίες που εκβιάζουν και δέρνουν, εκμεταλλευόμενες ανθρώπους σε ανάγκη, ανθρώπους εντελώς απροστάτευτους από την πολιτεία. Για συμμορίες που προκαλούν φθορές σε δημόσια περιουσία. Συμμορίες όπως αυτή που δρα στο Ελληνικό και έκανε γυαλιά καρφιά το κλειστό του χόκεϊ. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το vimaonline.gr είναι χαρακτηριστικές.

Αλλά δεν είναι μόνο ότι προκαλούν φθορές στους χώρους όπου φιλοξενούνται. Όπως κατήγγειλε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ομάδα Μαροκινών (άγνωστο αν είναι η ίδια που προκάλεσε τις καταστροφές στο χόκεϊ) πουλά προστασία σε άλλους μετανάστες! "Βρήκα έναν με σπασμένο χέρι και έναν άλλο γδαρμένο κυριολεκτικά Ιρανός ο ένας Αλγερινός ο άλλος. Μου είπαν ότι μια ομάδα Μαροκινών τους εκβιάζει πως είτε μας δίνετε τα λεφτά σας, είτε φεύγετε. Το αποτέλεσμα είναι να τους γδύνουν, να τους χτυπάνε και να τους βγάζουν έξω από το κέντρο", είπε. Χρειάστηκε η επέμβαση δυο διμοιριών των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μαροκινοί βρέθηκαν αργότερα στο κλειστό του Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο, όπου επίσης φιλοξενούνται μετανάστες (όπως και στο κλειστό μπάσκετ στο Ελληνικό, εκτός από το χόκεϊ) και χρειάστηκε κι εκεί η επέμβαση των αστυνομικών αρχών για να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά τις συμπλοκές μεταξύ των μεταναστών. Περίπου 100 άτομα που θεωρήθηκε ότι ευθύνονταν για την ένταση, μεταφέρθηκαν σε αστυνομικό τμήμα.
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Οι μετανάστες διέλυσαν το χόκεϋ - Πόλεμος συμμοριών

http://www.vimaonline.gr/20/article/22185/apokleistikes-fotografies-oi-metanastes-dielusan-to-hokeu-polemos-summorion-

Σκηνικό καταστροφής άφησε η συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες παράνομων μεταναστών στο Ολυμπιακό ακίνητο του χόκεϋ στο Ελληνικό, κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας αλλά και προηγούμενων, που το μόνο που προκαλεί είναι αγανάκτηση.

Χρυσοπληρωμένη περιουσία του Ελληνικού λαού κατεστραμμένη και λεηλατημένη από τα χέρια των φιλοξενούμενων βανδάλων λαθρομεταναστών, που αντί να ευχαριστήσουν για τη φιλοξενία που τους παρέχει ο χειμαζώμενος ελληνικός λαός, ανταποδίδουν μ' αυτόν τον τρόπο.Τζαμαρίες σπασμένες, πυροσβεστικές φωλεές λεηλατημένες, πόρτες και παράθυρα ξηλωμένα, σκουπίδια σκορπισμένα παντού, αλουμίνα ξηλωμένα τα οποία χρησιμοποιούσαν σαν ρόπαλα ακόμα και ψευδοροφές ξηλωμένες είναι το σκηνικό που άφησαν με τη λήξη των επεισοδίων, οι μετανάστες από το Μαρόκο που έχουν συστήσει συμμορία και ζητά "ενοίκιο" από κάθε νεοεισερχόμενο, είτε σε χρήμα είτε σε είδος. Οι μετανάστες που χρειάστηκε να παρέμβουν χθες το βράδυ 3 διμοιρίες των ματ για να επιβάλλουν την τάξη.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός από το έδρανο της Βουλής είχε κατηγορήσει τους δημάρχους των νοτίων προαστίων ως "λαϊκιστές" και "ψηφοθήρες" γιατί εξέφρασαν έντονα την ανησυχία τους για τους μεταφερόμενους παράνομους μετανάστες στην περιοχή τους σε αντίθεση με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα που ζήτησε συγγνώμη γιατί δεν τους ενημέρωσε.

Μετά από αυτές τις εικόνες, πόσες συγνώμες πρέπει άραγε να ζητήσει ο πρωθυπουργός και ο κ. Μουζάλας, όχι από τους Δημάρχους μόνο αλλά και απ' όλο τον Ελληνικό λαό;

Υ.Γ.: Παραλιακό περίπτερο που βρίσκεται κοντά στην εγκατάσταση δέχεται κυρίως στη βραδινή βάρδια την "επίσκεψη" των μεταναστών οι οποίοι "ψωνίζουν" κατά βούληση και χωρίς φυσικά να καταβάλουν κανένα αντίτιμο.


Οι φορείς της πόλης Ελληνικού - Αργυρούπολης αλλά και ο δήμαρχος προσωπικά προειδοποίησαν ότι εάν πειραχθεί έστω και μια τρίχα των 300 παιδιών που γυμνάζονται στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ που απέχει 200 μέτρα από το "γκέτο" φιλοξενίας, θα αντιδράσουν δυναμικά.

NEWSΑποκλειστικές φωτογραφίες: Οι μετανάστες διέλυσαν το χόκεϋ - Πόλεμος συμμοριών

ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Οι μετανάστες διέλυσαν το χόκεϋ - Πόλεμος συμμοριών

Γιάννης Κ. Κονταρίνης

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ