ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΜΗΣ {ΓΙΑΛΟΣ}
''Η ισχύς εν τη ενώσει''
Από την αυγή του πολιτισμού οι άνθρωποι οργανώνονταν σε ομάδες-κοινότητες για να αποκτήσουν το πλεονέκτημα της μαζικότητας έναντι μεγαλύτερων κινδύνων. Σε επαγγελματικό επίπεδο αυτό ανάγεται στην οργάνωση των εμπόρων/ αυτοαπασχολούμενων στον πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό τους φορέα , που είναι ο εμπορικός σύλλογος.


Στην ευρύτερη περιοχή της Σάμης , όπου ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού είναι ελεύθεροι επαγγελματίες /αυτοαπασχολούμενοι είναι απαραίτητο να υπάρξει ένας φορέας εκπροσώπησης των επαγγελματιών , μακριά από κομματικά και προσωπικά συμφέροντα.
Η κλιμακούμενη οικονομική ύφεση των τελευταίων χρόνων έχει οδηγήσει τους επιχειρηματίες σε περαιτέρω εσωστρέφεια και ατομισμό, καθιστώντας ακόμα και τα μικρά προβλήματα βουνά.
Η μαζικότητα μπορεί να δημιουργήσει άλλη δυναμική διαπραγματεύσεων, διεκδικήσεων και προβολής. Με εκπροσώπηση όλων των παραγωγικών τάξεων , που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών και την εμπορία.
Η αναγκαιότητα, λοιπόν της δημιουργίας Εμπορικού Συλλόγου Σάμης είναι προφανής , αφού μέσω αυτού μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πιέσουμε για λύση σε ζητήματα που αφορούν όχι μόνο τον επιχειρηματία αλλά και το μέσο πολίτη.
Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα , σ΄ αυτήν την περιοχή που μένουμε και εργαζόμαστε , να κάνουμε επιτέλους ένα βήμα προς τα μπρος και να αντικρύσουμε ενωμένοι το μέλλον και τις όποιες δυσκολίες του.





ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ : 13/12/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ:18,00
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΜΗΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ