ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ e-mail

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑ ΔΥΟ E-mail voutos@hol.gr και voutospress@yahoo.gr

Περιμένουμε τις Παρεμβάσεις σας Γιατί ο Ενεργός Πολίτης είναι για ένα Καλύτερο Αύριο των Παιδιών μας


Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Θέμα : Η Κεφαλονιά τιμά την κ.Αικατερίνη Πατινιωτάκη


Σε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης τίμησε συμβολικά την απόφοιτο της Σχολής Ψηφιακών Μέσων των ΤΕΙ κ.Αικατερίνη Πατινιωτάκη.
Ο λόγος της διάκρισης είναι ότι η κ.Πατινιωτάκη σε ηλικία 68 ετών απέδειξε στην πράξη τη σημασία της δια βίου εκπαίδευσης και πρωτοστάτησε, δίπλα στον κ.Παρίση, στο Φοιτητικό Αγώνα για την κατάργηση του Σχεδίου Αθηνά, που αφαιρούσε τη συγκεκριμένη Σχολή από το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.
Τη σεμνή Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Α/Δήμαρχος Παιδείας κ.Ευάγγελος Κεκάτος , ο οποίος και εκπροσώπησε τον κ.Δήμαρχο στην Εκδήλωση Αποφοίτησης, ο Πρόεδρος των ΤΕΙ Καθ.Ιωάννης Δραγώνας, Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, Καθηγητές, Απόφοιτοι και η Οικογένεια της τιμώμενης Πτυχιούχου.
Η κ.Πατινιωτάκη ευχαρίστησε συγκινημένη τον κ.Παρίση και τα Μέλη της Δημοτικής Αρχής για την ξεχωριστή τιμή που της έγινε , όλους τους παρευρισκομένους και ολοκλήρωσε με την επισήμανση ότι αν και καταγόμενη από τη λεβεντομάνα Κρήτη θα αισθάνεται πάντοτε Πολίτης της πανέμορφης Κεφαλονιάς.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ