ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς-Ιθάκης







ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ!

Όλες και όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση
που οργανώνει το ΕΚΚΙ και τα σωματεία
που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ,
την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη και ώρα 10:00 π.μ στο ΕΚΚΙ

Συνάδελφε εργαζόμενε-η στην Κεφαλονιά,

Τo Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης χαιρετίζει τα σωματεία και τους φορείς στο Νομό που - με μπροστάρη το Εργατικό Κέντρο - ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για οργάνωση της πάλης παντού. Οργάνωση της πάλης απέναντι στη νέα ακόμα πιο βάρβαρη επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ισοπεδώνει κάθε εργασιακό και λαϊκό δικαίωμα.

Στην Κεφαλονιά ζούμε έπειτα από τους καταστροφικούς σεισμούς, ένα επιπλέον κομμάτι της Κοινωνικής πολιτικής που χτυπιέται συνεχώς, το δικαίωμα στη λαϊκή στέγη και στις ασφαλείς υποδομές.

Το ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης στη σημερινή συνεδρίαση του αποφάσισε τη συμμετοχή των εργαζόμενων στην πανεργατική –πανελλαδική απεργία στις 3/12.

Στο δρόμο μαζικά, μαχητικά, αγωνιστικά. Να μην λείψει κανείς και καμία.

Τo Σωματείο καλεί κάθε εργαζόμενη, εργαζόμενο, άνεργο, νέα, νέο, τις εργαζόμενες μητέρες του κλάδου να δώσουν άμεση απάντηση στην επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση και στα υπόλοιπα βάρβαρα μέτρα. Να αντισταθούμε στην εργασιακή εξαθλίωση που δε σέβεται ούτε την Κυριακάτικη αργία.

Να οργανώσουμε την πάλη μας σε κάθε μαγαζί, να μαζικοποιήσουμε το σωματείο μας, να συγκροτήσουμε επιτροπές αγώνα παντού.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους μας εργαζόμενους στην επιχείρηση «Carrefour - Μαρινόπουλος» πανελλαδικά , που προχωρούν σήμερα, Τρίτη 1/12 σε 24ωρη απεργία ενάντια στις ατομικές συμβάσεις και τις μειώσεις στους μισθούς τους, στις απολύσεις και τις «οικειοθελείς» αποχωρήσεις στις οποίες προχωρά η εργοδοσία παράλληλα με το κλείσιμο καταστημάτων.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

Τα νέα μέτρα έρχονται να προστεθούν στις απολύσεις, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την απληρωσιά, τις άδειες άνευ αποδοχών, την εντατικοποίηση, την συνεχή ανατροπή των συμβάσεων, που είναι η σκληρή πραγματικότητα για τους ιδιωτικούς υπάλληλους. Να φρενάρουμε την εφαρμογή τους!!!

Μπορούμε!!!

Καμία αναμονή, κανένας εφησυχασμός στα σχέδια τους!

Για το ΔΣ του Σωματείου Ι.Υ
Ο Πρόεδρος
Η Γενική Γραμματέας
Πέτρος Μποφυλάτος
Κατερίνα Γρηγοροπούλου

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ