ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου με ουσιαστικές παρεμβάσειςΜε ουσιαστικές παρεμβάσεις και δυναμικό λόγο συμμετείχε το Επιμελητήριο Ζακύνθου στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, στα τέλη Νοεμβρίου. Στη Συνέλευση συζητήθηκε ένα πλήθος από σημαντικά θέματα, ιδιαίτερα δε αυτά που το τελευταίο διάστημα έχουν στραγγαλίσει την ελληνική επιμελητηριακή κοινότητα, η οποία μάχεται, προσπαθεί και αγωνίζεται να αντέξει σε ένα επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον, εξαιρετικά ζοφερό.
Ωστόσο η παρουσία της Ζακύνθου εμφάνισε μια ιδιαίτερη δυναμική, όχι μόνο μέσα από την ομιλία του προέδρου, Δημήτρη Γαργαλέα αλλά και για την ειδική πρόσκληση που έλαβε ο Φώτης Κόττης από τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ, Κωνσταντίνο Μίχαλο, για να παραστεί όχι απλά ως αιρετός αλλά ως τεχνοκράτης και ειδικός σε θέματα ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων. «Αυτή η προσωπική πρόσκληση από τον κ. Μίχαλο ήταν μια εξαιρετική προσωπική επιβράβευση των κόπων μου τα τελευταία δύο χρόνια», ανέφερε για το θέμα ο κ. Κόττης.
Εκτός από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και Μόνιμο Μέλος της ΚΕΕΕ, Δημήτρη Γαργαλέα και τον κ. Κόττη, ο ομάδα που εκπροσώπησε τη Ζάκυνθο αποτελούταν επίσης από το Νίκο Τσίπηρα, Τακτικό Μέλος, τη Γενική Γραμματέα του Επιμελητηρίου, Νίκη Μαλαφούρη και το Γιάννη Αρκαδιανό.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ