ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ισοπαλία στο Βαθύ δια χειρός Γ. Τσιντήλα που απέκρουσε πέναλτι στο τέλος



Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1



Σπουδαίο παιχνίδι στο Βαθύ με "Χ" που δεν "βολεύει

Ιθάκη ανταπόκριση
Σήμερα 06/12/2015 στις 11:30 διεξήχθη στην Ιθάκη στο Δημοτικό Στάδιο, ο αγώνας μεταξύ Προόδου και Παλληξουριακού για την 7Ηαγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών αλλά διατεθειμένες να κάνουν το καλύτερο. Από την μια πλευρά η Πρόοδος με τις απουσίες φέτος να ακούν συνήθως σε κάρτες και από την άλλη ο Παλληξουριακός σε τραυματισμούς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τον Παλληξουριακό να πιέζει πιο πολύ επιθετικά στην αρχή διότι ο Κ. Πίππος επέλεξε ένα καθαρά αμυντικό σύστημα αρχικά, ώστε να προστατέψει την ομάδα του με 5 κεντρώους παίκτες, διότι ήξερε ότι αντιμετωπίζει μια πολύ επικίνδυνη και γυμνασμένη ομάδα. Πολλές δυνατές μάχες στον χώρο του κέντρου ανάμεσα σε Αρταβάνη Πρεβεζάνο με Ζερβό.
Πολύ καλοί από πλευράς Παλληξουριακού, οι Λούλουδας και Ζάβαλης και από την Πρόοδο οι Δευτεραίος, που ήταν πραγματικά το κέρδος του Πίππου σήμερα, καθώς και Λαγκαδάς.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μεν δυνατό αλλά χωρίς αψιμαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών εκτός μιας φάσης στην αποβολή του Αρταβάνη, αλλά με πολλές διαμαρτυρίες κυρίως από πλευράς Προόδου για κάποιες αποφάσεις του Διαιτητή-Βοηθού Διαιτητή σε καθοριστικής σημασίας φάσεις που ουσιαστικά έκριναν και το παιχνίδι.
Φάσεις και γκολ
Στο 5’ μια ωραία ενέργεια από τον Κόμητα ο οποίος περνάει τον Τσιντήλα και σουτάρει με την μπάλα να περνά άουτ.
8’ Ένα περίεργο γέμισμα από τον Λούλουδα η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και καταλήγει πάνω από την εστία της Προόδου.
12’ Ο Βρεττός παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή κάνει το δυνατό συρτό σουτ με την μπάλα να περνά λίγο έξω από την εστία του Καραίσκου.
15’ Ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της Προόδου. Ο Ζερβός εκτελεί και ο Τσιντήλας διώχνει πάνω από την εστία του.
17’ Γκοοοοολ για τον Παλληξουριακό σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Προόδου, από τον Ζερβό γίνετε η μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Προόδου με αποδέκτη τον Κόμητα ο οποίος κατεβάζει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής της Προόδου κάνει το δυνατό βολέ με τον Τσιντήλα να τον σταματάει εντυπωσιακά, ο ίδιος παίρνει την μπάλα μετά την απόκρουση πασάρει στον Μαρκάτο ο οποίος από θέση off side, κατά τους γηπεδούχους, πλασάρει και κάνει 0-1για την ομάδα του. Μια φάση η οποία ξεσήκωσε απίστευτες διαμαρτυρίες από πλευράς Προόδου ιδιαίτερα από την κερκίδα με αποτέλεσμα να βάλει φωτιά στο παιχνίδι.
Στο 23’ ένα λάθος διώξιμο από τον Wolnicki θα αποφέρει την φάση για την Πρόοδο όταν ο Αρταβάνης δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά την πάσα του Κατσαρέλια.
28’ Η μεγάλη φάση για την Πρόοδο όταν ο Αρταβάνης μόνος απέναντι από τον Καραίσκο, τον υποχρεώνει στο δυνατό σουτ που έκανε, σε μεγάλη απόκρουση κρατώντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
36’ Ένα κόρνερ από πλευράς Παλληξουριακού στο δεύτερο δοκάρι με τον Κόμητα να πιάνει το σουτ και την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία της Προόδου.
39’ Πάλι από κόρνερ ο Ζάβαλης εκτελεί και ο Πρεβεζάνος με το κεφάλι διώχνει δύσκολα τελευταία στιγμή.
Τέλος στο 43’ από ένα κόρνερ της Προόδου ο Παπαδόπουλος πιάνει την κεφαλιά με τον Καρα’ι’σκο να μπλοκάρει.
51’ Ο Κατσαρέλιας φεύγει στη κόντρα φτάνει στην περιοχή όμως οι αμυντικοί των προλαβαίνουν τελευταία στιγμή σε μια φάση που η Πρόοδος διαμαρτύρεται για φάουλ το οποίο ήταν οριακά μέσα και έξω από περιοχή.
57’ ο Πρεβεζιάνος κάνει την κάθετη μπαλιά στον Βρεττό ο οποίος κάνει τη σέντρα όμως ο Κατσαρέλιας δεν προλαβαίνει τελευταία στιγμή να σουτάρει μόνος.
60’ η φάση που ξεσήκωσε εντονότατες διαμαρτυρίες από την Πρόοδο. Ο Αρταβάνης κάνει φάουλ στη διεκδίκηση στον Καραίσκο ώστε να προλάβει το γρήγορο βολέ, ο Καραίσκος κάτι λέει έντονα με τον Αρταβάνη να γυρίζει και να τον σπρώχνει. Ο διαιτητής βέβαια δείχνει στον Αρταβάνη κόκκινη κάρτα και σωστά ενώ στον τερματοφύλακα του Παλληξουριακού ούτε καν κίτρινη κάρτα κάτι το οποίο ξεσήκωσε «χαμό» στην κερκίδα και στο γήπεδο.
64’ Γκοοοοολ λύτρωση για την Πρόοδο όταν ο Qorraj που είχε μπει αλλαγή στο προηγούμενο λεπτό αναλαμβάνει να εκτελέσει το φάουλ. Το δυνατό ευθύβολο σουτ δεν δίνει περιθώρια αντίδρασης στο Καραίσκο ο οποίος βλέπει την μπάλα να καρφώνετε στην δεξιά του γωνία παρά την προσπάθεια του ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Πρόοδο.
72’ ο Ζερβός έξω από την περιοχή παίρνει την μπάλα από τον Λούλουδα ξεμαρκάρεται κάνει το δυνατό σουτ με τον Τσιντήλα να πέφτει στη γωνία του και σώζει την ομάδα του.
76’ αυτή την φορά ήταν σειρά του Ζάβαλη να απειλήσει την Πρόοδο όταν και αυτός ξεμαρκάρεται κάνει το διαγώνιο σουτ με τον Τσιντήλα να λέει και πάλι όχι πέφτοντας στην γωνία του και διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ.

80’ ένα σουτ από τον ΜBrati η μπάλα περνάει λίγο έξω από τη εστία του Τσιντήλα.
84’ και ενώ η Πρόοδος έκανε μεγάλη προσπάθεια να αντέξει στην πίεση που ασκούσε το ο Παλληξουριακός, ο Κόμητας μπαίνει στην περιοχή σουτάρει με την μπάλα να περνά άουτ.
88’ και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισοπαλία σε μια φάση μέσα στην περιοχή της Προόδου σε ένα μαρκάρισμα του Qorraj o βοηθός σηκώνει τη σημαία και υποδεικνύει πέναλτι σε μια φάση που που κανείς δεν κατάλαβε. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο αρχηγός Παλληξουριακού Ζάβαλης, αλλά ο Τσιντήλας είχε αντίθετη άποψη καθώς πέφτοντας στη δεξιά του γωνία αποκρούει το πέναλτι με τους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάζουν και την Πρόοδο να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Σούλα και Ι. Κώτση.
Οι συνθέσεις
ΠΡΟΟΔΟΣ (Πόρτολος): Τσιντήλας Γ- Τσιντήλας Τα-Τσάμης Η-Παπαδόπουλος Α-Λαγκαδάς Κ-Πρεβεζιάνος Β-Βρεττος Α-Δευτεραίος Α (Qorraj)-Κατσαρέλιας Αν(Ηλιόπουλος)-Αρταβάνης Δ-Βλασσόπουλος Ι

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ(Θωμάς): Καραίσκος Α-Σιμωτάς Χρ-Αδηλίνης Χρ(Mbrati M)-Wolnicki R-Μαυροειδής Ν-Λούλουδας Γ-Ζερβός Η-Κόμητας Γερ-Ζάβαλης Ι-Ρεπούντης Β-Μαρκάτος Σ.
Οι φώτο είναι από παλαιότερους αγώνες των δυο ομάδων

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ