ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ημερίδα με θέμα:

 “Η Οικονομική κρίση και τα Άτομα με Αναπηρία

Ημερίδα με θέμα: “Η Οικονομική κρίση και τα Άτομα με Αναπηρία”

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος και Νοτίων Ιονίων Νήσων (ΠΟΜΑμεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν.) και το Σωματείο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Κεφαλονιάς “Η ΕΛΠΙΔΑ” σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλονιάς σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Ημερίδα με θέμα: “Η Οικονομική κρίση και τα Άτομα με Αναπηρία”, την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012, ώρα 18.30 στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού (Μεταξάτα Κεφαλονιάς).
Συντονιστής Ημερίδας Βούτος Διονύσιος Δημοσιογράφος ΕΡΤ.
Διαβάστε το  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ε.Σ.Α.μεΑ.: Σε ημερίδα στην Κεφαλονιά ο Ι. Βαρδακαστάνης 
Στην Κεφαλονιά θα βρεθεί ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, την Παρασκευή 22 Ιουνίου, ως κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα που διοργανώνει η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων με θέμα «Οικονομική Κρίση και Άτομα με Αναπηρία». Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού στα Μεταξάτα Κεφαλονιάς στις 6.30 το απόγευμα.
Νωρίτερα την ίδια ημέρα, στις 10 το πρωί, ο κ. Βαρδακαστάνης θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Σωτήρη Κουρή για θέματα που αφορούν άτομα με αναπηρία, ενώ αργότερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ. Στις 11 π.μ. ο κ. Βαρδακαστάνης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου από κοινού με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Αντώνη Χαροκόπο. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ