ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Αλέξης Μητρόπουλος: «Χωρίς τέλος το πογκρόμ κατά των δημοσίων υπαλλήλων»



«Η τροϊκανή Κυβέρνηση, έρμαιο των δανειστών, συνεχίζει ακάθεκτη τον ακρωτηριασμό του Κράτους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Όπως λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «Οι δουλικές εκκλήσεις της για χρονική μετάθεση του β’ κύματος της διαθεσιμότητας πέφτουν στο κενό. Διαλύει τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, απαξιώνει τα Πανεπιστήμια, υποβαθμίζει στο σύνολό της την εκπαίδευση, στερεί από πολύτιμο κι εξειδικευμένο προσωπικό τα ασφαλιστικά Ταμεία, καταργεί τη σχολική φύλαξη και τα ασφαλιστικά Ταμεία, Υπηρεσίες με μεγάλη και πολύχρονη κοινωνική συμβολή».

«Και καταλήγει πως «η Κυβέρνηση έχει κηρύξει πόλεμο κατά της ελληνικής κοινωνίας. Επιχειρεί να την τρομοκρατήσει και τούτη την κρίσιμη στιγμή, που καθυστερημένα προσπαθεί να προλάβει τη δική της εγκληματική πολιτική και ύποπτη ολιγωρία στην έγκαιρη πάταξη της φασιστικής εγκληματικότητας. Ο λαός δεν πρέπει να τρομοκρατείται. Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, η περήφανη νεολαία μας δεν έχουν να ελπίζουν σε τίποτε. Η μνημονιακή πολιτική καταστρέφει το λαό χωρίς σχέδιο, χωρίς προοπτική, πλησιάζει η ώρα της Αριστεράς με το Λαό στο προσκήνιο».

ΠΗΓΗ http://newpost.gr/post/276898/alekshs-mhtropoylos-xwris-telos-to-pogkrom-kata-twn-dhmosiwn-ypallhlwn#ixzz2fuzJ63Mj

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ