ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ατύχημα αθλητή με αυτοκίνητο στην 2η Γύρα Κεφαλονιάς


Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε σήμερα η 2η γύρα Κεφαλονιάς δυστυχώς όμως λίγο μετά την αρχή είχαμε ένα ατύχημα ενός αθλητή μας.

Ο φίλος μας Ροδόπουλος που έρχεται πάντα από την Πάτρα για να τρέξει στους αγώνες μας χτυπήθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο στα Φάρσα.
Ευτυχώς το αυτοκίνητο δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα και έτσι δεν είχαμε τα χειρότερα.
Ο οδηγός αφαιρέθηκε και δεν πρόσεξε τον αθλητή ο οποίος έτρεχε στην άκρη του δρόμου και τον παρέσυρε. Στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η γυναίκα του οδηγού η οποία είχε σοκαριστεί από το γεγονός. Αμέσως ειδοποιήσαμε το ασθενοφόρο που βρισκόταν μερικές στροφές πιο πίσω ενώ ο αθλητής και Αθλίατρος Σκαφιδάς σταμάτησε για να βοηθήσει το φίλο και συναθλητή του.
Ο Ροδόπουλος θέλησε να συνεχίσει έστω και κουτσαίνοντας παρά τις παρακλήσεις του συναθλητή του και τις δικές μας να καθίσει κάτω φοβούμενοι περαιτέρω τραυματισμό του.
Στην φωτογραφία ο αθλητής στην προσπάθεια του να συνεχίσει.
Ο Σκαφιδάς παράτησε τον αγώνα ενώ μετά από λίγο προσκομίσθηκε ο Ροδόπουλος στο Γ.Νοσοκομείο Αργοστολίου και στην χειρουργική πτέρυγα όπου του διέγνωσαν σύμφωνα με πληροφορίες κάταγμα στο ισχίο.
Ο φίλος και συναθλητής του από την Πάτρα Σταματόπουλος αμέσως μετά τον τερματισμό του στον αγώνα πληροφορήθηκε για τον τραυματισμό και την κατάσταση του φίλου και άμεσα πήγε στο νοσοκομείο να τον συναντήσει.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ