ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Επίσκεψη Ρώσων αξιωματούχων στον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας στα πλαίσια εορτασμού της ρωσικής εβδομάδας



Δύο ρωσικά πλοία βρίσκονται αυτές τις μέρες στο νησί μας στα πλαίσια διοργάνωσης του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ που πραγματοποιείται και φέτος στα Ιόνια Νησιά 2- 11 Οκτωβρίου 2013. Μετά την Κέρκυρα, στην οποία θα παραμείνουν από τις 2 εώς τις 6 του μήνα, τα πολεμικά πλοία πρόκειται να επισκεφτούν την Λευκάδα, την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο.
Κατά την διάρκεια της εδώ παρουσίας τους, οι καπετάνιοι των δύο πολεμικών πλοίων και μέλη του πληρώματος επισκέφτηκαν σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας Χρήστο- Ηρακλή Σκούρτη, συνοδευόμενοι και από τον Υποπρόξενο της Ρωσίας στην Π.Ι.Ν. κ. Νικόλαο Κάνουλα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ικανοποίησή του για την άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων της Ρώσικης Εβδομάδας και την πρωτοπόρο επίσκεψη των ρωσικών πλοίων στα νησιά του Ιονίου. Τόνισε τους ιστορικούς και θρησκευτικούς δεσμούς που συνδέουν την Κέρκυρα με την Ρωσία αλλά και τους δεσμούς φιλίας που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την ομόδοξη χώρα.
«Η Κέρκυρα», τόνισε ο κ. Σκούρτης «αποτελεί ένα ήσυχο τόπο στον οποίο το πλήρωμα των πλοίων θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να γνωρίσει την κερκυραϊκή φιλοξενία. Η έστω και ολιγοήμερη παραμονή τους, θα τους επιτρέψει να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού μας επισκεπτόμενοι τα μνημεία και τα αξιοθέατά της πόλης. Εμείς, με χαρά θα συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις».



ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ