ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Τo «κεντρί» το είχε ο Α.Σ.Κ.



Η Σφήκα ήταν η αντίπαλος, ωστόσο το «κεντρί» το είχε ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά.
Ο Α.Σ.Κ., επικράτησε στο πρώτο εντός έδρας εφετινό παιχνίδι του της ομάδας της Πάτρας με 54-34, σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η.
Η ομάδα μας είχε πάθος, έπαιξε καλό μπάσκετ και έφτασε σε μία απολύτως δίκαιη επικράτηση με 20 πόντους διαφορά, κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.
Με τον Νίκο Κουγιανό να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και να σημειώνει 18 πόντους και άξιους συμπαραστάτες τους Καραπέτσα, Κουρή και Συγγούρη, ο Α.Σ.Κ. ξεκίνησε το… πάρτι στο 2ο δεκάλεπτο και το ολοκλήρωσε με το φινάλε της αναμέτρησης, με τη διαφορά να φτάνει στη μέγιστη τιμή της στο 36’ (+27 53-26).
«Τα παιδιά έχουν πολύ ταλέντο και θα πρέπει να πιστέψουν στις ικανότητές τους. Φτάσαμε σε μία σπουδαία νίκη. Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μέσα στην Κεφαλονιά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στα εκτός έδρας» δήλωσε ο προπονητής του Α.Σ.Κ. Πάνου Ματιάτου.
«Ήμασταν από την αρχή συγκεντρωμένοι και διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι. Η άμυνά μας έδωσε τη νίκη και τα σουτ που μπήκαν από την περιφέρεια. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια» ήταν τα λόγια του Νίκου Καραπέτσα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και ο συμπαίκτης του Βαγγέλης Συγγούρης: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ δυνατά στην άμυνα, εξουδετερώσαμε τον καλύτερο παίκτη τους, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και φτάσαμε στη σπουδαία νίκη».
«Έχουμε μπει σε ρυθμό»
Για τη δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα έκανε λόγο ο Στέφανος Κουρής: «Η δουλειά που έχουμε κάνει επιβεβαιώθηκε. Πλέον έχουμε μπει σε αγωνιστικό ρυθμό και έχουμε βρει τα πατήματά μας. Όλα τα παιδιά βοηθούν και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Την επόμενη αγωνιστική, ο Α.Σ.Κ. θα ταξιδέψει στον Πύργο για να αντιμετωπίσει τον Κρόνο.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του αδικοχαμένου Φώτη Τσιλιμιδού.
Διαιτητές: Υψηλάντης – Κανελλόπουλος

Δεκάλεπτα: 15-14, 31-16, 40-23, 54-34

Α.Σ.Κ. (Πάνος Ματιάτος): Κουγιανός 18 (3), Χέλμης 1, Σαρρής, Γονατάς, Καραπέτσας 11 (1), Γεμενετζής 3 (1), Κυριακίδης 4, Συγγούρης 6, Κουρής 8 (1), Κωνσταντίνου 2, Μαγουλάς.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ