ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Πανηγύρι στην Άσσο με Μαγική Βαρκαρόλα & γλέντι!

Οι εορταστικές εκδηλώσεις μας περιλαμβάνουν:
Πρωί 24/08/2011
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (πλαισιωμένη από πολλούς ιερείς) στον Ιερό Ναό της Παναγίας με ομιλητή τον π. Γεώργιο Μεταλληνό και λαμπρή λιτανεία στην ελιά που κήρυξε ο «Πατρο-Κοσμάς»!

Βράδυ 24/08/2011
Μαγική Βαρκαρόλα!!! Μέσα στο κλειστό αμφιθεατρικό λιμάνι της Άσσου, που θα φωτίζουν οι πυρσοί και τα βεγγαλικά, πάνω σε λαμπερό και φωτόλουστο καΐκι, στολισμένο με άπειρα λαμπιόνια σαν κόσμημα, ο διακεκριμένος μας μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης, τιμής ένεκεν θα διευθύνει την Χoρωδιακή του Συντροφιά που με τις χαρακτηριστικές Κεφαλλονίτικες φωνές τους, θα μας τραγουδήσουν αγαπημένες Επτανησιακές Καντάδες, τονίζοντας έτσι την πλούσια τοπική μας παράδοση.

Γλέντι στο Φόρο μέχρι πρωίας! Στη συνέχεια θα προϋπαντήσουμε τους υπέροχους αυτούς μουσικούς μας, που θα αποβιβασθούν από το καΐκι και κάνοντας Σερενάτα , θα κατευθυνθούμε όλοι μαζί προς την πλατεία του χωριού μας, όπου θα συνεχίσουμε πλέον εκεί το μεγάλο μας γλέντι…

Το δεύτερο αυτό μέρος της μουσικής εκδήλωσης περιλαμβάνει Ελληνικά ελαφρολαϊκά, Τοπικά μουσικοχορευτικά κομμάτια από την ορχήστρα του Μάκη Γεωργόπουλου και προ πάντων κέφι και χορό…
Εκεί λοιπόν στο Φόρο (πλατεία), μας περιμένουν πλούσια εδέσματα, κρασάκι και πολύ κέφι, αφού ο χώρος θα έχει οργανωθεί με πίστα για να χορέψουμε, γιατί η βραδιά αυτή θα είναι πραγματικά ατέλειωτη…μέχρι την ανατολή του ήλιου, που θα μας βρει στη θάλασσα!!!
ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ :
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡAΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«Η ΑΣΣΟΣ»

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ