ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

EΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ (Ε.Η.Ν.Κ.)Αγαπητό Κefalonia press
Σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα σας: Ξέρετε πόσα πληρώσαμε για την συνεστίαση των Ηλεκτρολόγων;

Επειδή προφανώς δεν ξέρετε, τώρα γιατί δεν ρωτήσατε; αυτό είναι δικό σας θέμα θα σας διευκολύνω λιγάκι για να μάθετε:

Η Ένωση Ηλεκτρολόγων Νόμου Κεφαλληνίας που έχει στην δύναμη της 85 μέλη και δραστηριοποιούνται σε όλο το νησί μας είναι ένα από τα 72 συνολικά σε όλη την Ελλάδα σωματεία Μέλη της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Π.Ο.Σ.Ε.Η συνολικά περίπου 12.000 Μέλη, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι λοιπόν από όλα τα Σωματεία απαρτίζουν την Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Ε.Η. η οποία πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο ανά την Ελλάδα συμμετέχοντας οι αντιπρόσωποι και συνήθως συνοδεύονται και από μέλη των οικογενειών τους.
Τον Φεβρουάριο του 2010 ζητήσαμε από την Π.Ο.Σ.Ε.Η. να γίνει η Γενική Συνέλευση στην Κεφαλονιά και τελικά καταφέραμε να την αναλάβουμε γιατί υπήρχαν και αλλά Σωματεία που την διεκδικούσαν, αυτή η εκδήλωση όμως έχει πάρα πολλά έξοδα και έτσι απευθυνθήκαμε σε χορηγούς Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Δήμο Αργοστολίου, ΕΒΕΚΙ,ΤΕΔΚ-ΚΙ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και αλλού , οι οποίοι χορηγοί μας παρότρυναν όταν τους είπαμε αναλυτικά τι θα κάνουμε ,να γίνει η Συνέλευση στην Κεφαλονιά γιατί θα είναι μια ανάσα στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βίωνε και βιώνει ο τόπος μας.

Μάλιστα αναφέρομαι και στην παρότρυνση του σημερινού Αντιπεριφεριάρχη κ. Σωτήρη Κουρή προς τον τότε Νομάρχη Διονύση Γεωργάτο ότι πρέπει να βοηθήσει τους Ηλεκτρολόγους, επίσης το Νομαρχιακό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση αυτή και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κεφαλονιάς & Ιθάκης ήτανε συνδιοργανωτές της Γενικής μας Συνέλευσης.

Ήρθαν λοιπόν στο νησί μας 450 άτομα συν τους χορηγούς από την Αθήνα με το προσωπικό τους περίπου 500 άτομα, λοιπόν επειδή : ξαναγράφω ,προφανώς δεν ξέρατε αλλά δεν μας ρωτήσατε όλοι αυτοί κάπου κοιμηθήκανε: Ξενοδοχεία: ΤOURIST, ΟLGA, MOUIKIS,ΑΙΝΟΣ, ΙΟΝΙΑΝ PLAZA,FOKAS ,ΜIRABEL,ΜIRAMARE,LIMANAKI ,ΜEDITERANEE,SILO GALAXY ,LIBERATOS VILLACE για τρεις και ορισμένοι για τέσσερις διανυχτερεύσεις, με κάποια μέσα ήρθανε στο νησί μας ,καράβια αεροπλάνα η και με κάποια ΤΑΞΙ μετακινήθηκαν, με κάποια λεωφορεία ,μετακινηθήκαν επίσης από το χώρο διαμονής τους στο χώρο της Συνέλευσης και μετά ξαναγύρισαν ,επίσης με τέσσερα λεωφορεία έγινε ημερήσια περιήγηση στο νησί μας( ΡΟΜΠΟΛΑ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΦΙΣΚΑΡΔΟ, ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ. ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗ, ΜΕΛΙΣΑΝΗ) επίσης με κάποια μέσα έφυγαν από το νησί μας.

Κάπου φάγανε όλοι αυτοί η διασκέδασαν η μπορεί και να ήπιανε και κανα καφέ ,αλήθεια ρωτήστε στο Συνεταιρισμό της ΡΟΜΠΟΛΑΣ πόσα κρασιά δώσανε σε αυτό το τριήμερο η τα ζαχαροπλαστεία πόσες μάντολες κλπ πουλήσανε.

Εμείς η Ένωση μας έτσι για την ιστορία και για να μαθαίνετε δώσαμε σε κάθε συμμετέχοντα στην Συνέλευση αναμνηστικό δώρο ένα μπουκάλι κρασί ΡΟΜΠΟΛΑ ,δυο κουτιά μάντολες ένα κουτί παστοκύδωνο και από μια εικόνα του προστάτη μας ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ και διαφημιστικό υλικό για τις ομορφιές του Νησιού μας.

Η Ένωση μας είναι ένα ζωντανό κύτταρο στο Νησί μας και σε άλλες εκδηλώσεις, συνεστιάσεις κ.λπ. τιμάται πάντα από την παρουσία πρωην και νυν Βουλευτών του τόπου μας από πρωην Νομάρχες, Δημάρχους κ.λπ. και βοηθιέται από αυτούς πάνω στα προβλήματα του κλάδου μας, όπως βοηθάμε και εμείς όταν μας το ζητάνε (αλήθεια ρωτήστε στην Νομαρχία πόσους θερμοπομπούς αγόρασε η Ένωση μας για στις ανάγκες στα προκατ κτίρια των σχολείων στο ΞΕΝΙΑ), πιο παλιά πραγματοποιήσαμε στο Νησί μας Περιφερειακή Σύσκεψη με τους Συνδέσμους Ηλεκτρολόγων Πελοποννήσου-Ζακύνθου-Κεφαλληνίας-Ναυπακτίας με συνολική παρουσία 300 ατόμων περίπου για ένα διήμερο, πραγματοποιήσαμε Ημερίδα ενημερώνοντας τον κόσμο της Κεφαλονιάς το 2006 για τα Φωτοβολταϊκά και για τις ανανεώσιμες πηγές Ενέργειας, παροτρύναμε και παροτρύνουμε άλλους Συνδέσμους από την υπόλοιπη Ελλάδα και επισκέπτονται το Νησί μας, το διάστημα 21-22-23- κ 24 Μαΐου 2010 ο Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Πειραιά διακόσια άτομα και μάλιστα μια εβδομάδα πριν την Συνέλευση ήρθανε στο Νησί μας όπως είχανε κάνει και το 1998 για πέντε ημέρες τριακόσια άτομα, όπως παλαιοτέρα ο Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Καβάλας, ο Σύνδεσμος Αριδαίας, ο Σύνδεσμος Αλεξάνδρειας κ Ημαθίας κ.λπ.

Η glamorus εκδήλωση αυτή όπως την αναφέρετε με τους Large τύπους για το τριήμερο στο τέλος του Μαΐου 2010 άφησαν στην Κεφαλονιά αρκετές χιλιάδες EURO και δεν άρπαξαν τίποτε από την τσέπη του Κεφαλλονίτη, παροτρύνετε λοιπόν εσείς και αλλά Σωματεία ώστε με κάποιες εκδηλώσεις τον επόμενο Μάιο του 2012 να μπορέσουνε να δώσουνε μια ανάσα οικονομική στον τόπο μας έστω και αν είναι από Large τύπους σε glamorus εκδηλώσεις, γιατί το Μάιο του 2011 δεν το είδαμε αυτό.

Να μην παραλείψω να ενημερώσω ότι το βράδυ αυτό του glamorus δείπνου με τους Large τύπους τίμησαν την εκδήλωση μας η χορωδία Μουντάκη, το χορευτικό από τα Διλινατά ,το χορευτικό με τις καντρίλιες και η ορχήστρα του Παλημέρη.

Αγαπητέ φίλε η φίλη καλοπροαίρετα η κακοπροαίρετα που έγραψες αυτά ξέρουμε ότι γινόντουσαν στον τόπο μας και άλλες εκδηλώσεις αθλητικού περιεχομένου ,πολιτιστικού και συνδικαλιστικού, ιατρικά Συνέδρια κ.λπ. όλα αυτά βοηθήσαν στην αναγνωριμότητα στην επισκεψιμότητα αλλά συνέβαλαν και θετικά για την τουριστική Ανάπτυξη του τόπου μας.

Κλείνοντας να δώσω συγχαρητήρια στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ που βλέπουμε και μαθαίνουμε.

Αγαπητό pres ξέρω ότι ο χρόνος και ο χώρος σας είναι πολύτιμος θα επιθυμούσα να αναρτηθεί αυτή η ανακοίνωση πιστεύοντας ότι θα πρέπει να λέγετε η αλήθεια και όχι να δημιουργούμε μόνο εντυπώσεις που στο κάτω κάτω είναι αρνητικές για τον τόπο μας

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ηλεκτρολόγων Ν. Κεφαλληνίας
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ