ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ


Η   Νομαρχιακή    Επιτροπή  Κεφαλληνίας και Ιθάκης χαιρετίζει με ανακούφιση
και υπερψηφίζει την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  Ιονίων Νήσων, που  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17  και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011 στο Αργοστόλι, να επεκταθεί ο διαχειριστικός έλεγχος στην πρώην Νομαρχία Κεφαλληνίας και Ιθάκης κατά το χρονικό διάστημα 2000 – 2010 , από ορκωτούς λογιστές, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στη μεγάλη και επί σειρά ετών συνεχιζόμενη υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος από συγκεκριμένους υπαλλήλους της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Στις δύσκολες ημέρες που περνά ο ελληνικός λαός, με τη συνεχή και ανελέητη φοροεισπρακτική πολιτική της κυβέρνησης του   ΠΑΣΟΚ και την οδήγηση του στην οικονομική εξαθλίωση, είναι μια μικρή  αχτίδα στο μαύρο τούνελ  της κάλυψης από διαφόρους, της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος.

Προς τιμήν του βέβαια  ο πρώην Νομάρχης κ. Δ. Γεωργάτος, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη συγκεκριμένη απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε επί σειρά ετών  στην πρώην Ν.Α., από τους συγκεκριμένους υπαλλήλους της οικονομικής  της υπηρεσίας.  

Ποιος όμως είναι αυτός που θα αναλάβει να επιστρέψει τα χρήματα στα ταμεία της
Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, προκειμένου  να επενδυθούν, όπως ήταν προγραμματισμένα, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας;

Αξιόποινες πράξεις δημοσίων λειτουργών πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά προς γνώση και  συμμόρφωση όλων αυτών που θα έχουν στο πρόγραμμά τους να πράξουν ανάλογα εις βάρος του καταταλαιπωρημένου  ελληνικού λαού, από την ανάλγητη εισπρακτική πολιτική  που συνεχίζεται μέρα με τη μέρα, χωρίς κανένας να γνωρίζει ποιος καινούργιος φόρος θα επιβληθεί με το ξημέρωμα κάθε καινούργιας μέρας. 


Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ
Διαμαντάτος Γεράσιμος

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ