ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ “ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ” ΤΟΥ Β. ΡΟΥΧΩΤΑ


     Είναι τοις πάσι γνωστό το μένος που τρέφει ο κ. Β. Ρουχωτάς για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Έχει εκδηλωθεί τελευταία σε αρκετές περιστάσεις και έχει καταγραφεί από την τοπική κοινωνία. Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή θέλουν για μία ακόμη φορά να δηλώσουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους στο έργο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και να καταδικάσουν κάθε προσπάθεια υπονόμευσις του από όπου κι αν αυτή προέρχεται.
Τώρα σε ότι αφορά στην ουσία της ανακοίνωσης του Β. Ρουχωτά. Ακολουθεί την πάγια τακτική του από όταν ήταν Δήμαρχος Παλικής. Και πρέπει να επισημάνουμε ότι είτε δεν γνωρίζει ο κ. Ρουχωτάς γι'αυτό και παραπληροφορεί, ή είτε γνωρίζει και άρα είναι δύο φορές επικίνδυνος για τα συμφέροντα του τόπου.

Η κριτική του κ. Ρουχωτά εστιάζεται στο ότι δύο θέματα (αυτό της στέγασης των Τεχνικών Υπηρεσιών σε νέο κτίριο και αυτό του χρεωστικού ανοίγματος του τ. Δήμου Λειβαθούς), έρχονται ξανά και ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς αποτέλεσμα

Οφείλει να γνωρίζει ο κ. Ρουχωτάς (αν και είμαστε βέβαιοι ότι το ξέρει) ότι τα δύο αυτά θέματα για να ψηφιστούν απαιτούν αυξημένη πλειοψηφία, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ψηφιστούν και από κομμάτι της αντιπολίτευσης. Άρα η Δημοτική Αρχή είναι υποχρεωμένη να τα φέρνει συνεχώς προς συζήτηση μέχρι να ψηφιστούν.

Καλά θα κάνει ο κ. Ρουχωτάς να αφήσει τις “αερολογίες” και τα “φληναφήματα” που πλέον κανέναν δεν αγγίζουν και να προσπαθήσει να εργαστεί από την πλευρά του για το καλό του Δήμου και του τόπου.

Τέλος, θα πρέπει ο κ. Ρουχωτάς να κατανοήσει επιτέλους ότι η κοινωνία έχει όρια και δεν μπορεί πλέον να ανεχτεί τον “αυτοκαταστροφικό ναρκισσισμό του”.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ