ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Μ. ΚΟΤΣΙΛΙΝΗ



Για μία ακόμη φορά η παράταξη του Μ. Κοτσιλίνη με μία από τις γνωστές τετριμμένες ανακοινώσεις της, εγκαλεί τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για “κακή λειτουργία του οργάνου” με αφορμή την αποχώρηση της παράταξής του από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Έχουμε πλέον βαρεθεί-και μαζί μας όλοι οι Κεφαλλονίτες -να απαντάμε σε τέτοιες λαϊκίστικου τύπου ανακοινώσεις που μόνο στόχο έχουν να “ενδυναμώσουν” την εσωκομματική παρουσία του Μάρκου Κοτσιλίνη, η οποία μάλιστα “δοκιμάστηκε” στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν στην συζήτηση για ένα θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης (αυτό με την πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού κ. Ε. Κεκάτου) άλλα έλεγε αυτός και άλλα οι σύμβουλοι της παράταξής του.
Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε για μία ακόμη φορά στον κ. Κοτσιλίνη ότι:
Οι εκλογές τελείωσαν πριν ένα περίπου χρόνο και οι πολίτες επέλεξαν για Δήμαρχο Κεφαλλονιάς τον Αλέξανδρο Παρίση. ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Για την κακή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου ευθύνεται πρωτίστως και η παράταξή του που συνεχώς υποδαυλίζει συνθήκες κωλυσιεργίας και και καθυστέρησης που έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί το σώμα να πάρει αποφάσεις και κατά συνέπεια να μην μπορεί ο Δήμος να λειτουργήσει. Τον κανονισμό δε λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρώτος που τον παραβιάζει είναι ο ίδιος με τις συνεχείς και ακατάσχετες πολιτικολογίες του που ξεπερνούν κατά πολύ το χρονικό όριο ομιλίας που αυτός θέτει.
Από την στιγμή που ο ίδιος και η παράταξή του “υπονομεύουν” την σωστή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου άρα και του Δήμου, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί ότι ο Δήμος δεν παράγει έργο, καθώς αυτός και η παράταξή του κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν την Δημοτική Αρχή να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.
Ασφαλώς και θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κ. Κοτσιλίνη ότι ο ίδιος και η παράταξή του είναι μέρος του “καθεστώτος” που κληρονόμησε στην νέα Δημοτική Αρχή ένα υπέρογκο και δυσβάσταχτο χρέος των 42.000.000 ευρώ περίπου, το οποίο η Δημοτική Αρχή παλεύει να τιθασεύσει από την αρχή της θητείας της με έναν τιτάνιο αγώνα όλων των στελεχών της.

Τέλος, υπάρχει έστω και ένας Κεφαλλονίτης που να πιστεύει ότι ο Μάρκος Κοτσιλίνης και η παράταξή του αγωνιούν πραγματικά για την επιτυχία του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Αρχής; Ίσα-ίσα το αντίθετο συμβαίνει. Ο Μ. Κοτσιλίνης και η παράταξή του αγωνιούν για την αποτυχία της Δημοτικής Αρχής και υποκρίνονται ότι ενδιαφέρονται για την επιτυχία της.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η Δημοτική Αρχή θέλει να δηλώσει προς τον Μ. Κοτσιλίνη και την παράταξή του ότι, παρόλα τα εμπόδια που μπορεί να βάζουν στον δρόμο της, το τέλος της τετραετίας θα την βρει περήφανη και πετυχημένη έχοντας οδηγήσει τον Δήμο Κεφαλλονιάς στον δρόμο της ανάπτυξης.

Άλλωστε, οσονούπω, θα μάθει ο λαός της Κεφαλλονιάς πόσο πετυχημένος Δήμαρχος ήταν ο Μάρκος Κοτσιλίνης κατά την διάρκεια της 12ετούς θητείας στον Δήμο Πυλαρέων. Λίγη αναμονή ακόμη δεν θα έβλαπτε...

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ