ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Επιτυχόντες στο Λ.Σ.‏ Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους επιτυχόντες στο Λιμενικό





Η αρμόδια διεύθυνση εκπαίδευσης του κλάδου Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του...

Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής με ανακοίνωσή της αναφέρει, ότι αναρτήθηκαν σήμερα οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών- γυναικών) έτους 2011, όπως καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Κατάταξης.
Οι πίνακες βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

Η κατάταξη των επιτυχόντων στη Σχολή θα πραγματοποιηθεί την 11-01-2012 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 10:00 έως και 17:00 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Πόρου όπου εδρεύει η Σχολή Λιμενοφυλάκων .

Προς διευκόλυνση των προς κατάταξη δοκίμων γνωρίζεται ότι όσοι επιθυμούν να κινηθούν ακτοπλοϊκώς μέσω λιμένος Πειραιά, τα προγραμματισμένα δρομολόγια για Πόρο την 11-01-2012 είναι:

-με συμβατικό πλοίο στις 13:30

-με ταχύπλοο πλοίο στις 09:00 και στις 13:00

Όσοι επιθυμούν να κινηθούν οδικώς μπορούν να πάνε στον Πόρο μέσω Γαλατά και από εκεί με Ferry Boat .

Κατά την παρουσίασή τους για κατάταξη οι δόκιμοι θα πρέπει απαραιτήτως να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και να προσκομίσουν τα ακόλουθα:

-πιστοποιητικό εισαγγελικής αρχής του τόπου κατοικίας τους ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι ή φυγόδικοι (3μηνου ισχύος),

-υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/86, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την παράγραφο 3 του άρθρου 3 του ν. 2690/99, στην όποια να δηλώνουν ότι δε διώκονται ως φυγόποινοι, φυγόδικοι για τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 4 της προκήρυξης αδικήματα από άλλη εκτός του τόπου κατοικίας τους εισαγγελική αρχή της χώρας και ούτε έχουν παραπεμφθεί σε δίκη για τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 4 της προκήρυξης αδικήματα, καθώς και ότι για να φοιτήσουν στη Σχολή θα υποβληθούν σε έλεγχο για χρήση απαγορευμένων ουσιών και σε περίπτωση διαπίστωσης θετικού δείγματος θα απομακρυνθούν,

-δυο φωτοαντίγραφα δελτίου αστυνομικής ταυτότητας,

-φωτοαντίγραφο τραπεζικού βιβλιαρίου καταθέσεων (σελίδα αριθμού λογαριασμού και στοιχείων δικαιούχου/ων) στο οποίο να είναι μοναδικοί ή πρώτοι δικαιούχοι.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ