ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Ζήτω η Πατρίδα και το Έθνος»! Αυτά τα λόγια βροντοφώναξαν οι νεοεισερχόμενοι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων, στο Αργοστόλι, κατά την τελετή υποδοχής τους, σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

          Υποδοχή των Νέων Σπουδαστών 2013
Ας ακούσουμε ομιλίες και αγιασμό




















































































































κείμενο Γιάννας Κουλουμπή «Ζήτω η Πατρίδα και το Έθνος»!  Αυτά τα λόγια βροντοφώναξαν οι νεοεισερχόμενοι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων, στο Αργοστόλι, κατά την τελετή υποδοχής τους, σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σχολής.
Η τελετή έγινε με κάθε επισημότητα και παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, αλλά και των σωμάτων ασφαλείας. Ξεκίνησε με αγιασμό και αμέσως μετά ακολούθησαν χαιρετισμοί από τη Βουλευτή του Νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Ευάγγελο Κεκκάτο, και τους Πλοιάρχους Παγουλάτο και Μπενετάτο.
Λίγο πριν το πέρας της τελετής ο Διοικητής της Ακαδημίας Διονύσης Φωκάς ανέγνωσε την ημερήσια διαταγής Διοικητού και συνεχάρη τους σπουδαστές για την επιλογή τους.
Μετά το λήξη της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση στον ημιώροφο του Διοικητηρίου.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ